Валерій Маркус набрав команду фахівців на війну з рашистами

19:36 8 травня 2022 р.

Фото до новини

Відбір мав відбутися у кількох містах: Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові. Однак вистачило набору в одному Києві.

Кілька днів тому віомий блогер, письменник і досвідчений воїн Валерій Маркус повідомив у соціальних мережах, пише Dailylviv.com: "Нам потрібні медики, снайпери, розвідники, гранатометники, кулеметники (ПКМ, ДШК), сапери, зв’язківці, водії, пілоти БПЛА, діловоди, досвідчені сержанти і командири взводів, люди, які добре знають тактику. Наголошую на тому, що нам потрібні саме фахові кулеметники, сапери і т.д. Наприклад, якщо ваші знання про кулемет обмежуються тим, як почистити, встановити стрічку, звести мушку з ціликом і натиснути на гачок, то це не достатній рівень фаховості. Але, якщо ви готові вчитись, ми розглянемо вашу кандидатуру.

Якщо у вас немає військового фаху, але ви маєте якісь інші, цивільні навички, в яких ви досягли високого рівня, наприклад, ви турист, і водили групи на 6 тисяч метрів і вище, або були ефективним менеджером, або варите метал, як Бог, то ми можемо вас розцінити, як дуже корисного.

Мені плювати на вашу стать, колір шкіри, орієнтацію, вік, зовнішність і політичні вподобання. Мене цікавить одне, щоб ви ефективно виконували поставлені задачі і вчились, інакше надовго ви у нас не затримаєтесь".

Маркус і його бойові побратими мали намір відбирати фахівців у кількох містах: Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові. Однак вистачило набору в одному Києві. 

"Співбесіди закінчились, ми відібрали велику кількість достойних чоловіків і жінок. Попри всі бюрократичні перепони в ЗСУ я зроблю усе, щоб ви потрапили до нас настільки швидко, наскільки можливо. Усі, хто вже потрапили у підрозділ – за кілька днів зустрінемось.

Щиро вдячний усім, хто підтримав нас фінансово. Завдяки вашій допомозі ми проплатили автомобілів на мільйон гривень, замовили спорядження, шоломи і багато іншого. Загалом, забезпечення підрозділу обійдеться в 40-50 мільйонів. Але, на щастя, ці витрати розтягнуті на певний проміжок часу.

Підтримати нас ви можете за цими реквізитами. До старих ми додали кілька нових способів переказів". 

В Україні збільшено пенсії членам сімей загиблих військовослужбовців

 
 
 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів