Кримський міст пошкоджено сильніше, ніж передбачали. Ремонтуватимуть довго

14:58 6 листопада 2022 р.

Фото до новини

Учора Путіну доповіли про ремонт Кримського мосту. З'ясували, що потрібно замінювати не лише зруйновані смуги й сусідні, а також частину мосту під залізничною колією.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter пише OSINT-аналітик Misfit із посиланням на журналіста Романа Шрайка,

"Розібрано 4 зруйнованих прольоти. Відновити планують до 20 грудня.  При відновленні зруйнованої частини розібрані сусідні 4 прольоти, вони деформовані. Планують відновити до 30 березня. 

Залізнична колія перетворилася на одноколійну, по другій не проїдеш. Два прольоти доведеться демонтувати. Відновити їх планується 15.09.2023", - йдеться в повідомленні.

Версія диверсії: Кримський або Керченський міст підірвали спецслужби Росії

Керченський міст лише пошкоджений, а на АЗС - черги і в магазинах - ліміти

Повідомляють про перші жертви на Кримському мості: хто загинув (доповнюється)

Кримський міст буде перекрито до 31 жовтня - Яндекс-карти

На Кримському мості вибух і пожежа (відео, доповнюється)

Кримські окупанти заявили про закриття Керченської переправи 8 листопада. Причиною нібито стане проведення технічних робіт.

Про це повідомляє так званий «голова» Криму Сергій Аксьонов. . «8 листопада 2022 року з 04:00 до 16:00 рух автомобілів Кримським мостом буде зупинено у зв'язку з проведенням технологічних робіт», - написав він. При цьому місцевих просять "не планувати поїздки" з Криму, а вантажним автомобілям рекомендують "обирати маршрут через окуповані території РФ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів