Путін не візьме Мєдвєдєва у бункер у разі ядерної атаки: кого сховає

14:54 4 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Держдума і Рада Федерації російському диктатору не потрібні.

У понеділок відзначатиметься Всесвітній день психічного здоров'я. Вочевидь, і з такої нагоди ТК Генерал СВР поширив сьогодні інсайдерську інформацію про майже божевільну, психічно ненормальну, поведінку Владіміра Путіна.

"Путін готується приймати ключові рішення про завдання удару тактичною ядерною зброєю, перебуваючи в бункері далеко від Москви, і як він вважає, у безпеці, - пише Генерал СВР, інформує Dailylviv.com.  

Рідні та близькі голови держави будуть доставлені до бункеру заздалегідь. Аліна Кабаєва з дітьми і дві старші доньки з дітьми та співмешканцями попереджені про можливість термінової евакуації. 

А ось у керівництві Росії пощастило не всім. 

Так, наприклад, Путін розпорядився у разі ядерної загрози евакуювати «необхідний мінімум» з російських чиновників: голова Держдуми, уряд, Генеральний прокурор, керівництво Ради Безпеки (без Медведєва), керівництво Адміністрації президента, керівництво ФСБ, ФСТ, СЗР з сім'ями - і все. 

Окрім Володіна, жоден депутат Держдуми евакуації не підлягає. Рада Федерації взагалі виявилася непотрібною. 

Не потрібні виявилися Путіну навіть власні діти від коханок - дівчинка і хлопчик, яких евакуювати ніхто не збирається. 

Звичайно, кілька друзів президента з сім'ями і численна обслуга бункерів їхніх мешканців теж будуть евакуйовані, але це не чиновники, а, що називається, «блатний резерв».

Путіна давно настав час на примусове лікування зі суворим наглядом до психіатричної лікарні відправити, але, мабуть, усім цікаво брати участь в експерименті: "що буде, якщо дати ідіоту можливість знищити світ?"

Заступник голови ради безпеки Російської Федерації Дмітрій Мєдвєдєв - давній соратник і молодший партнер Путіна, який тимчасово виконував роль президента РФ, а тепер грає непритомного вар'ята і політичного неадекват у соціальних мережах. 

Телеграм-канал СВР називає себе найбільш поінформованим інсайдерським джерелом. Деякі його новини з-поза лаштунків знаходять з часом несподівані підтвердження у публічній площині. Ті, хто вірять  цьому каналу, вважають, що його автори близькі до тих впливових російських представників спецслужб, які хочуть позбутися Путіна і думають про перебирання влади у Кремлі його наступниками. Ті ж, хто не вірять, думають, що кмітливі автори творять свої унікальні новини і прогнози на підставі окремих маловідомих фактів і з великою дозою творчості. А у зв'язку з світовою кризою, яка наростає через публічні погрози Путіна застосувати ядерну зброю проти України або й, навіть, країн НАТО, всіляка інформація на цю тему допомагає читачам, які стежать за новинами, домальовувати свою картину дійсності. Якою є реальність, мабуть, не знає нині ніхто.

Путін зазнає поразки по всіх своїх стратегічних і військових цілях, - адмірал ЗСУ Великої Британії

Путін пообіцяв Моді закінчити війну в Україні якнайшвидше

Путін взяв керівництво військовими діями в Україні на себе

Путін не розраховує на ЗС Росії: на кого зробив ставку

Путін став головним маргіналом росії: половина опитаних - проти нього

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів