путіну доповіли, що США зроблять з росією, - СЗР

16:22 6 вересня 2022 р.

Фото до новини

Якою подією для військово-політичного керівництва США стане перемога над росією в Україні.

Учора президент росії владімір путін отримав доповідь по лінії служби зовнішньої розвідки (СЗР). Про це повідомив ТК-канал Генерал СВР, пише Dailylviv.com.

У доповіді, з посиланням на надійні джерела, йдеться, що у військово-політичному керівництві США прийнято чітке рішення про необхідність завдання військової поразки росії в Україні, і якщо раніше у керівництві США були сумніви щодо низки питань, то зараз позиція чітка, консолідована і сформована у рішення. 

Більше того, ухвалено рішення ігнорувати можливий шантаж з боку росії щодо застосування ядерної зброї і зброї масового ураження. По лінії МЗС найближчим часом очікується попередження з боку американського керівництва про неприпустимість застосування ядерної зброї ті зброї масового ураження росією на території України, і про можливі заходи військового характеру у відповідь з боку США, якщо російське керівництво зважиться проігнорувати це попередження. 

Автори доповіді вказують на бажання військово-політичного керівництва США зробити перемогу над росією в Україні подією, яка повертає велич Сполученим Штатам і продемонструє торжество демократії над авторитарними режимами. Доповідь справила на путіна гнітюче враження. У четвер президент проведе нараду з керівництвом силового і військового блоку за участю директора СЗР сєргєя наришкіна, темою якого буде обговорення інформації, яка подана ​​в цій доповіді, і перспектив наступних дій.

Джо Байден відповів, чи вважає росію державою-спонсором тероризму

Росія вимагає повної капітуляції Заходу і ліквідації НАТО

Путін став головним маргіналом росії: половина опитаних - проти нього

Путіна можуть усунути від влади ключові люди в Кремлі, – екскерівник МЗС Росії

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів