У Франції захопили віллу доньки Путіна для біженців з України (відео)

22:10 13 березня 2022 р.

Фото до новини

У Біарріце місцевий активіст П'єр Афнер проник на віллу доньки Путіна «Альта Міра», змінив замки та заявив, що вілла готова прийняти біженців від режиму Путіна, насамперед українських біженців.

Загалом на віллі вісім спальних місць і три ванних кімнати, повідомив Афнер The Insider, пише Dailylviv.com

На захопленій віллі за адресою 9 avenue du general Mac-Croskey Biarritz, окрім журналу «ВВП. Стратегія розвитку», знайшли документи, які стосуються Геннадія Тимченка і Кіріла Шамалова.

З-поміж іншого були знайдені копія паспорта Кіріла Шамалова, а також перекладений на французьку мову рахунок оплати за електрику в місці реєстрації в Москві. Такі документи могли бути потрібні для відкриття банківського рахунку у Франції, придбання будинків тощо. Також була виявлена ​​доверенність від 2009 року, виписана «Геннадієм Тимченком, громадянином Фінляндії» на ім'я французки Франсуаз Дюшосаль, яку повинна була відповідати за ремонт вілли.

Згідно з реєстром нерухомості Франції, з яким ознайомився The Insider, вілла з 2007 року належала Геннадію Тимченку, а в 2012 році була передана Шамалову.

Інформація про те, що Путін вкладає гроші в нерухомість на атлантичному побережжі, публікувалася політиком Олександром Бєляєвим ще в 1996 році. Мова йшла про гроші, вкрадені з мерії Санкт-Петербургу за схемою, розкритою Мариною Сальє, та виведені через австрійські рахунки. Путін ці звинувачення заперечував і, як писала тоді преса, стверджував, що навіть не знає, де розташоване Атлантичне побережжя. 

Судячи зі всього, вілла Шамалова - не єдиний палац Путіна в Біарріце, у кожному разі радіо Europe 1, за довідкою французьких спецслужб, опублікувало інформацію про те, що в 1996 році Путін купив колишню віллу Стравінського, розташовану за адресою 9 rue de la Fregate і в Біарріце .

Є в Біарріце і третя вілла, пов’язана з Путіним. Це будинок його колишньої дружини, який тепер належить її новому чоловіку — Артуру Очеретному. Після початку війни активісти розфарбували стіни цієї вілли в кольори українського прапора.

У Лондоні пікетували будинок доньки Лаврова

Нові санкції: США заборонили імпорт російських нафти та газу

Нові санкції: Великобританія завдасть удар рф в небі

Останні дії Путіна розвіяли ілюзії багатьох у Німеччині: ця війна стане катастрофою для Росії, - канцлер ФРН

Кремлівського тирана треба ізолювати від грошей за продаж нафти і газу

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів