Нові санкції: Великобританія завдасть удар рф в небі

14:22 9 березня 2022 р.

Фото до новини

Великобританія підготувала нові санкції для Росії.

9 березня стало відомо, що Великобританія вирішила завдати удару по небу. А точніше, запровадити пакет санкцій для авіаційної та космічної галузі Російської Федерації.

Відповідна заява була опублікована на сайті Міністерства закордонних справ Великої Британії, інформує НВ, пише Dailylviv.com.

За заявою міністра закордонних справ Ліз Трасс, уряд Великої Британії отримає повноваження затримувати будь-який російський літак на території Великої Британії. Також буде посилено діючу заборону на проліт і посадку російських літаків, чому сприятиме ухвалення нового закону.

Це поширюється на будь-які повітряні судна, що належать, експлуатуються або зафрахтовані особами, пов'язаними з Росією, або позначені як фізичні чи юридичні особи. Порушення заборони може призвести до конфіскації повітряного судна.

Нові повноваження також дозволять уряду виключити літаки, що належать зазначеним російським фізичним та юридичним особам, із реєстру літаків Великобританії.

Додаткові торгові заходи, також введені сьогодні, запобігають експорту з Великобританії авіаційних або космічних товарів і технологій до Росії, включаючи супутні послуги, такі як страхування та перестрахування. Це означає, що покриття існуючих полісів анулюється, і британські страховики та перестраховики не оплачуватимуть претензії щодо існуючих полісів у цих секторах.

Ці нові заходи ще більше посилять економічний тиск, що зростає на Росію, і забезпечать дотримання Великобританією санкцій, введених нашими союзниками.

Обстріл та пожежа на Запорізькій АЕС: Борис Джонсон терміново скликає Радбез ООН

Пентагон відхиляє варіант Польщі про надання польських винищувачів МіГ Україні

Путін зараз злий і засмучений: може піти на подальшу ескалацію в Україні, - розвідка США

Польща готова негайно передати Україні винищувачі МіГ-29, але за однієї умови

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів