путін розкаже, кому не виїхати з росії

22:34 20 вересня 2022 р.

Фото до новини

Звернення путіна покажуть у запису 21 вересня. Коли прокинеться Далекий Схід.

Кремлівський пул анонсував виступ владіміра путіна увечері, 20 вересня. Однак до 22:00 воно так і не відбулося. За інформацією двох джерел Forbes в адміністрації президента, записане звернення буде показано 21 вересня, коли прокинеться Далекий Схід.

Таку інформацію повідомило у ТК видання Forbes Russia, пише Dailylviv.com.
Росіяни нібито очікують, що путін оголосить мобілізацію на війну з Україною, тому цього вечора найпоширенішими пошуковими словами у Гуглі стали: "как уехать из России". Подаємо світлину про те, в які країни громадянам рф потрібні візи, а в які - ні. Мабуть, більшість платоспроможних росіян намагатиметься потрапити до Туреччини, а бідних - у Монголію.

Ефірні групи російських ЗМІ попереджені про вихід звернення путіна з 09.00 до 10.00 за московським часом 21 вересня.

ТК повідомляють, що розпочалися мітинги у Чечні. Люди проти того, щоб чеченці воювали за росію проти України, як того хоче Рамзан Кадиров.

А голова комітету держдуми з оборони рф  Андрєй Картаполов заявив, що загальної мобілізації на росії не буде. Він нагадав, що про відсутність планів проводити загальну мобілізацію "не раз говорив і безпосередньо говорить президент вустами свого прес-секретаря дмітрія пєскова та багато інших політиків федерального рівня".

На що ж здатний ослаблений політично путін, почуємо завтра. На останній зустрічі країн ШОС (Шанхайської організації співпраці) кілька лідерів азійських держав демонстративно змушували путіна на самоті очікувати зустрічі (фото внизу).

Путін зазнає поразки по всіх своїх стратегічних і військових цілях, - адмірал ЗСУ Великої Британії

Путін пообіцяв Моді закінчити війну в Україні якнайшвидше

Путін взяв керівництво військовими діями в Україні на себе

Путін не розраховує на ЗС Росії: на кого зробив ставку

Путін став головним маргіналом росії: половина опитаних - проти нього

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів