Найпопулярніші ігрові автомати в 2020 році

12:52 20 травня 2020 р.

Фото до новини

У цьому році в рейтинг топ-7 найбільш популярних азартних слотів увійшли новинки ігрової індустрії і емулятори з високим відсотком віддачі.

На цих автоматах користувачі підняли немало грошей, а деякі з них і зовсім стали легендарними, досягнувши найвищого % виплат за максимальними ставками. Отже, представляємо вам кращі слоти казино за 2020 рік.

1. «Book of Ra Deluxe»

Легендарний ігровий автомат з шикарною графікою і безліччю виграшних комбінацій. Граючи в неї, ви зможете відчути себе справжнім Індіана Джонс. А при випаданні на барабані 5 карток зі «своїм автопортретом» або зображенням статуї фараона отримаєте виграш з множником від 2000 до 5000 монет за ставку.

Особливості слоту:

• бонусна гра у вигляді 10 безкоштовних обертань – запускається при випаданні 3-5 книг РА»;

• 10 ігрових ліній – на 1 більше, ніж у класичних симуляторах;

• збільшений ігрове поле – на 6 барабанів;

• додаткові горизонтальні лінії – у версії «EXPAND».

Всього у цього слоту є близько 15 офіційних версій від «Novomatic». І кожна з них, незважаючи на свої індивідуальні особливості, дає дуже високий шанс виграшу. Крім того, в «Book of Ra Deluxe» присутній увесь набір ігрових фішок – скаттери, дикі символи, фриспини і раунди на подвоєння.

2. «Aztec Gems»

Друге місце в списку топ найпопулярніших ігрових автоматів також посідає симулятор від «Novomatic». Багатьом гравцям він також відомий під назвою «Скарби Ацтеків». Це яскравий, класичний слот зі стандартною ігровою механікою. У ньому все зрозуміло і просто – 5 барабанів, 9 ігрових ліній, традиційна карткова ризик-гра і призовий тур, де можна виграти джекпот.

Свою популярність цей автомат отримав за високий відсоток віддачі - 96.52%.

3. «Good Girl Bad Girl»

Ігровий автомат від «Betsoft» з максимально можливим виграшем у 1,170,000 монет. Його основні особливості, окрім доброї віддачі, - це незвичайний екран, графіка і символіка в мультфільному стилі. Цей слот сподобається любителям всього нестандартного і, звичайно ж, тим, хто грає, щоб вигравати.

4. «Valley Of The Gods»

Загальний відсоток виграшу в цей слот за 2020 рік досягає 96,3%. В іншому ігровий автомат досить стандартний – сюжет на тему Єгипту і така ж стилістика, ігрове поле 5х5. Симулятор має до 3125 виграшних комбінацій. У ролі найбільш цінних ігрових символів виступають значки із зображенням давньоєгипетських богів Гора і Анубіса.

5. «African Quest»

Ігровий симулятор з 1024 виграшними комбінаціями, простий графікою і добрим відсотком віддачі - 96,2%. Тут є все, що потрібно для гарної гри на гроші – безкоштовні фриспини, значки розкиду і «дикий» символ у вигляді зображення лева. Грати в цей автомат так само просто, як і вигравати.

 6. «Divine Dreams»

Максимальний виграш в цьому слоті може досягати 7,414,900 ігрових одиниць.  Це відносно новий автомат, що з'явився в 2019 році. Симулятор відрізняється приємною графікою, високим відсотком виграшів і безліччю бонусних «штучок» - безкоштовних обертань, призових турів і мега-Респін.  У ньому є 243 виграшних комбінації, Скаттер, вайлд, можливість поставити ставку від 0.20 до 100 монет.

 7. «Fruit Cocktails»

Легендарний автомат-дідок у світі гемблінгу.  Середній відсоток виграшів за цим слотом досягає 96,4%, а кількість виплат за 2020 рік уже перевищила цифру в 21 000 виданих винагород, сума яких склала не менше х100 від ігрового балансу.

 У цьому симуляторі зібрано все найкраще, що є в азартних автоматах - яскрава графіка, захоплюючі ризик-ігри і цікавий призовий тур.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів