В УПЛ дві львівські команди зіграли внічию: у гостях і вдома

16:46 24 жовтня 2021 р.

Фото до новини

ФК "Львів" і "Рух" здобули по одному очку і тепер посідають відповідно 14 і 10 місця, набравши 7 та 12 очок.

Про ці поєдинки докладно розповіли у звітах пресслужби команд-суперників, пише Dailylviv.com.

«Чорноморець» - ФК «Львів» (Львів) - 1:1 (0:0).

23 жовтня 2021 року. VBET Ліга. 12 тур. Одеса. 19-30. Стадіон «Чорноморець». 1150 глядачів. 17 градусів. Штучне освітлення.

Арбітр - Олександр Солов'ян (Київ), асистенти арбітра - Станіслав Марулін (Нова Каховка) і Тарас Клименко (Київ), четвертий арбітр - Ярослав Козик (Мукачеве). Делегат УАФ - Андрій Таран (Київська область). Спостерігач арбітражу УАФ - Юрій Власенко (Київ).

«Чорноморець»: Кучерук, Дубко, Біловар, Вантух, Путря (капітан), Кузик (Авагімян, 70), Михайленко, Вачіберадзе (Ісаєнко, 70), Смирний, Цітаішвілі, Бугай (Ванат, 70).

Запасні: Паламарчук, Скорко, Долгов, Тлумак, Кравченко, Брагар.

Тренер - Юрій Мороз.

«Львів»: Іллющенков, Романчук, Ернест, Якимець (Ременяк, 59), Політило, Брикнер, Альваро (Семенів, 67), Зозуля (Грисьо, 75), Чір'як (Нич, 59), Довгий (капітан), Лека.

Запасні: Костик, Крушинський, Сорокін, Бусько, Шина.

Тренер - Олег Дулуб.

Голи: Михайленко (71) - Ернест (77).

Попереджені: Путря (39), Цітаішвілі (55), Вачіберадзе (65) - Брикнер (31), Зозуля (54), Грисьо (86).

Перед стартовим свистком арбітра всі присутні на стадіоні хвилиною мовчання вшанували пам'ять померлого позавчора заслуженого тренера України Сергія Морозова.

Гра почалася з того, що «Чорноморець» заробив кутовий удар (подачею Цітаішвілі ніхто з партнерів не скористався). Втім, в цілому, обидві команди не поспішали форсувати події. Багато уваги було приділено обороні, атакуючі дії ретельно готувалися і проводилися не на найбільш граничних швидкостях. Але були і «порушники спокою». У «Чорноморці» - Цітаішвілі, у «Львові» - Ернест. Ці футболісти постійно прагнули загострити гру в нападі. До перерви це ліпше вдавалося грузинському хавбеку «моряків». Георгій тричі загрожував воротам гостей з середніх дистанцій, виконував левову частку стандартів, успішно демонстрував дриблінг поблизу «володінь» львів'ян. На 30 хвилині після навісу Вантуха в район 11-метрової позначки Цітаішвілі був дуже близький до успіху, але пробив без обробки над поперечиною. Ганський легіонер ФК «Львів» у першому таймі, можна сказати, розминався: кілька його потенційно небезпечних ударів мети не досягли.

У другій 45-хвилинці «Чорноморець» став діяти більш рішуче в нападі, і це принесло свої плоди. Не одразу. Лише на 71-й хвилині зустрічі рахунок був відкритий. Михайленко, який отримав передачу від Смирного, потужно вистрілив з-за меж штрафного майданчика, м'яч зачепив львівського футболіста і влетів у незахищений кут воріт - 1:0. Незабаром міг відзначитися Смирний, проте його удар головою з близької відстані прийняла на себе поперечина. Прагнули відігратися гості, і на 77-й хвилині їм це вдалося зробити: Романчук зробив навіс на лінію воротарського, звідки ніким не прикритий Ернест «розстріляв» ворота Кучерука - 1: 1.

У час, що залишився до кінця матчу, могли забивати, як одесити (не менше трьох разів), так і гості (двічі). Найближчим до успіху був «моряк» Смирний, який у компенсований час головою послав м'яч у поперечину (другий раз за зустріч!).

Нічия в матчі сусідів по турнірній таблиці не принесла задоволення ні одній, ні іншій команді.

Чемпіонат України. Vbet Ліга. 12-й тур. «Рух» (Львів) - «Минай» 2:2 (0:1).

24 жовтня 2021 року. Львів, «Арена Львів». 1715 глядачів.

Голи: Альваренга, 48, Климчук, 72 - Ахмедзаде, 12, Білоног, 67.

Попередження: Стаменковіч, 61, Руніч, 79.

«Рух» (Львів): Бандура, Лях (Мисик, 27), Мартинюк, Стаменковіч, Сич, Карасюк, Притула, Таллес, Климчук (Кузик, 87), Альваренга (Руніч, 59), Де Розаріо (Кондраков, 46).

Двічі поступаючись впродовж зустрічі, «жовто-чорні» зіграли внічию з «Минаєм». Голи забивали Альваренга і Климчук.

Наслідки спалаху коронавірусу в колективі «Руху» змусили тренерський штаб Леоніда Кучука іти на вимушені експерименти у складі на гру з «Минаєм». За відсутністю у заявці лідерів команди Федорчука, Борячука, Бойчука та Паньківа коуч кинув у бій проти закарпатців гравців, у яких раніше не було достатньої ігрової практики. Відтак, вперше за довгий час у рамці воріт з’явився Бандура, за фланги оборони відповідали Сич та Лях, а на вістрі атаки за «Рух» мав змогу дебютувати американський нападник Де Розаріо. Також вперше у старті «жовто-чорних» одночасно з’явились легіонери Таллес та Альваренга.

Попри значні кадрові втрати, господарі у першому таймі створили кілька нагод для взяття воріт. Климчук небезпечно пробив на перекладиною, удар Притули заблокував опонент, а спробі Таллеса не вистачило точності. Минайці ж свою чи не єдину можливість забити реалізували: Ахмедзаде замкнув головою навіс Синьогуба і вивів «Минай» уперед.    

Зрівняти рахунок у зустрічі вдалось уже по перерві: Альваренга наважився на удар здалеку і поцілив у дальній кут воріт Кучера. 1:1 - дебютний гол аргентинця у «жовто-чорній» футболці. Отримавши порцію позитивного заряду, рухівці пішли в наступ і наразились на контратаку. Селезньов вивів Білонога на побачення з Бандурою, і гравець «Миная» у боротьбі із захисником проштовхнув м'яча у сітку - 1:2. Цей неприємний епізод лише розізлив «жовто-чорних», і через 5 хвилин статус кво божевільним ударом з-за меж штрафного встановив у грі Климчук: м’яч зрикошетив від голови захисника, дезорієнтувавши таким чином кіпера, і залетів у дев’ятку - 2:2. До кінця зустрічі Юрій та його партнери неодноразово загострювали гру у штрафному суперника, втім? забити переможний гол так і не вдалось. У підсумку - мирова 2:2.  

Винагорода за щеплення: ФК Рух роздаватиме флаєри на матчі тим, хто двічі вакцинується 

Рух у Миколаєві придбав квиток в 1/8 фіналу змагання за кубок України

Рух перервав шестиматчеву безпрограшну серію у рідних стінах

Руху зі Львова не дозволять грати свої домашні матчі на стадіоні в Києві: він - не Шахтар з Донецька

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів