ФК Львів уклав угоду зі стадіоном Арена Львів, а Маркевичу не вдалося схилити до цього керівництво Руху

20:52 14 липня 2021 р.

Фото до новини

Голова Комітету збірних УАФ Mирон Mаркевич висловився щодо конфлікту між Рухом, Львовом та Ареною Львів. Одна з місцевих команд не забарилась із відповіддю.

За повідомленням Футбол24, пише Dailylviv, Маркевич звернувся до клубів: "Я не знаю хто і кого тут хоче підставити, але є конфлікт, і його треба вирішувати, бо воно нікому не потрібно. Є хороший стадіон Арена Львів. Треба, щоб він жив. І я б хотів, щоб наші львівські клуби все-таки знайшли компроміс і грали на цьому стадіоні. Це один із найкрасивіших стадіонів Європи, а там (на стадіоні Україна – Футбол 24) життя немає… Оце для мене є основним. Я закликаю наші команди все-таки знайти компроміс і грати на стадіоні Арена Львів. А я, як львів'янин, хочу приходити на футбол і дивитися його у нормальних умовах", – цитує фахівця depo.ua.

За повідомленнями медіа, Львів домовився з Ареною Львів щодо проведення домашніх матчів сезону 2021/22. Натомість Рух поки що не знайшов спільної мови з керівництвом  цього стадіону та відповів Маркевичу.

"Вельмишановний Мироне Богдановичу, футбольний клуб Рух не зобов’язаний "знаходити компроміс" з Ареною Львів, адже ті умови, які пропонує керівництво цього державного комплексу, є неприйнятними та маніпулятивними. І ще – щодо безпеки на Арені Львів також є чимало запитань, про що свідчить державний аудит, який ми публікували раніше.

Також хотіли б звернути увагу горе-журналістів-маніпуляторів і їхніх замовників з УАФ, що заголовок матеріалу ніяк не корелюється зі змістом коментаря Маркевича. За вуха притягнута фраза нібито Маркевича, що "львівські клуби повинні припинити шантаж" яскраво свідчить про те, що в УАФ почало дуже сильно "підгорати" в одному місці через позицію ФК Рух щодо дій очільників українського футболу", – йдеться на сайті "жовто-чорних".

Нагадаємо, все розпочалося з погроз Руху припинити існування чи знятись з УПЛ через те, що стадіон Україна втратив право приймати поєдинки УПЛ, а саме там хотів грати клуб Козловського.

Львів просить УАФ перевести стадіон Україна у вищу категорію

Львівсько-винниківський Рух гратиме домашні матчі у Тернополі

УАФ заборонила львівському Руху проводити домашні матчі в Тернополі і штовхає його на стадіон Арена Львів

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів