ФК Львів нарешті не пропустив, але й не забив

21:52 19 вересня 2021 р.

Фото до новини

«Львів» не перемагає в УПЛ вже 10 ігор поспіль: 4 нічиї та 6 поразок, а не забиває голи впродовж 346-ти хвилин.

Головний тренер «Львова» Олег Дулуб на домашній матч з харківським "Металістом 1925" змінив стартовий склад своєї команди після поразки в минулому турі від «Вересу». Замість Буська та Алваро з перших хвилин на поле вийшли Грисьо і Шина, пише Dailylviv.com.

Господарі поля активніше розпочали цей поєдинок, більше володіли м’ячем, проте першого удару в рамку воріт нечисленні глядачі на «Арені Львів» дочекалися лише в середині тайму: голкіпер гостей Сидоренко парирував дальній удар львів'янина Якимця.

Олег Дулуб, намагаючись змінити хід поєдинку, робив заміни своїх гравців, випустивши на поле спочатку Семеніва, а згодом і Алваро. Мав нагоду відзначитися Якимець, але Сидоренко, не ризикуючи, перевів м’яч на кутовий. Своєю чергою зіграв надійно голкіпер львів'ян Іллющенков, парируючи удар з близької відстані Протасова.

Під кінець матчу гості могли вирвати перемогу, але Іллющенков у кидку перевів на кутовий м’яч, який після удару Габелка летів під поперечину. 

У підсумку «Львів» не зумів здобути перемогу і залишився на дні турнірної таблиці. 

«Львів» не перемагає в УПЛ вже 10 ігор поспіль: 4 нічиї та 6 поразок, а не забиває голи впродовж 346-ти хвилин. Натомість завершився пропускний серіал «Львова», який тривав 11 матчів (17 м’ячів). 

Українська Прем'єр-ліга. 8 тур.

«Львів» – «Металіст 1925» – 0:0.

 Романчук (55), Грисьо (62), Махмутович (87), Довгий (90+3) - Ченбай (25), Шершень (78).

«Львів»: Іллющенков, Нич (Ременяк, 85), Махмутович, Якимець, Політило (Альваро, 52), Романчук, Шина (Семенів, 46), Довгий, Грисьо (Бусько, 66), Чір'як, Брікнер.

«Металіст 1925»: Сидоренко, Єрмаков, Ткачук, Шершень, Ченбай, Габелок, Протасов (Ременюк, 73), Фабіньо (Савін, 79), Криськів, Батюшін, Марлісон.

Стадіон: «Арена Львів» (Львів).

Арбітр: Микола Балакін (Київська область).

Турнірна таблиця  УПЛ:

 
У дев'ятому турі 25 вересня ФК "Рух" прийме київське "Динамо", а 26 вересня ФК "Львів" зіграє в гостях з "Минаєм". 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів