Рух у Миколаєві придбав квиток в 1/8 фіналу змагання за кубок України

22:22 21 вересня 2021 р.

Фото до новини

«Жовто-чорні» завдяки хет-трику Кондракова перемогли «Миколаїв» та вийшли до 1/8 фіналу Кубка України.

Про цей матч написала пресслужба ФК "Рух", інформує Dailylviv.com. Тренерський штаб вирішив зробити ротацію у матчі Кубка України проти «Миколаєва». У стартовому складі «жовто-чорних» вийшли одразу троє дебютантів - Савчук, Слюсар і Таллес.

Перший момент у матчі створили господарі поля – Бандура здійснив чудовий сейв після удару Нечипоренка. Після цього «Рух» взяв гру під свій контроль та почав створювати моменти. Один з таких завершився вилученням захисника «Миколаєва». Кузик виходив віч-на-віч з голкіпером суперника, але його збив Березянський, за що й отримав червону картку. «Жовто-чорні» отримали право виконати небезпечний штрафний, але удар Оріховського взяла на себе стінка.

Львів’яни продовжували нагнітати ситуацію біля воріт суперника та вийшли вперед на 37-й хвилині. Кондракову вдався розкішний удар з-за меж штрафного – м’яч від поперечки влетів у ворота «Миколаєва»! Ще до перерви він оформив дубль, ефектно реалізувавши пенальті.

У другому таймі «жовто-чорні» продовжували створювати загрозу біля воріт «Миколаєва». Але ж у компенсований до матчу час «Рух» заробив право на ще один пенальті: у штрафному майданчику сфолили проти Руніча. 11-метровий знову реалізував Кондраков, оформивши у матчі хет-трик. У підсумку – розгромна перемога 3:0.

Кубок України. 1/16 фіналу. «Миколаїв» (Миколаїв) – «Рух» (Львів) 0:3 (0:2).

21 вересня 2021 року. Миколаїв, Центральний міський стадіон.

Голи: Кондраков, 37, 44 (пен.), 90 (пен.).

Попередження: Слюсар, 67, Лях, 70.

«Рух» (Львів): Бандура, Лях, Слюсар, Стаменковіч, Савчук, Кухарук, Кузик (Карабін, 80), Оріховський (Сапуга, 80), Таллес (Варфоломєєв, 86), Альваренга (Руніч, 70), Кондраков.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів