Рух перервав шестиматчеву безпрограшну серію у рідних стінах

22:49 25 вересня 2021 р.

Фото до новини

«Жовто-чорні» пропустили двічі у першому таймі після ударів Циганкова і Гармаша.

Сенсації на «Львів Арені» у суботу не сталося. Клас «динамівців» взяв гору, а долю зустрічі було вирішено ще у першому таймі. Як і очікувалось, кияни упродовж усього матчу більше контролювали м’яч, втім, до небезпечних моментів біля воріт Паньківа не доходило. Про це повідомила пресслужба ФК Рух, пише Dailylviv.com.   

Ключовими ж у грі стали два епізоди за участю Гармаша. Спершу Денис заробив на собі пенальті (не обійшлось без акторської майстерності киянина), який реалізував Циганков, а під завісу першого тайму ще й результативно замкнув флангову передачу від Тимчика - 2:0.

Перевага в рахунку дозволила підопічним Мірчі Луческу решту зустрічі грати у своє задоволення, не надто форсуючи подій на полі, тоді як львів’яни завчасно змирились з невтішним результатом.

Проблиски атаки «жовто-чорних» з’явились лишень наприкінці поєдинку - пробивали Таллес, Кондраков та Мисик, - втім, на підсумковий рахунок зустрічі ці спроби ніяк не вплинули. 

«Рух» програв «Динамо», перервавши тим самим свою шестиматчеву безпрограшну серію у рідних стінах.  До цього матчу безпрограшна домашня рекордна серія «Руху» в УПЛ тривала 6 ігор: 5 перемог та нічия. Крім того, у кожному з цих матчів «жовто-чорні» забивали як мінімум один гол у ворота суперників (11 м’ячів у 6 поєдинках). 

Матч проти «Динамо» став 40-м для наставника «Руху» Леоніда Кучука. Це рекордний показник серед усіх тренерів в історії львівського клубу. Що ж до Мірчі Луческу, то він відсвяткував ювілейну 300-ту перемогу в УПЛ.   

«Динамо» не програє в чемпіонаті України 26 матчів - 22 перемоги та 4 нічиї. Безпрограшний серіал киян в УПЛ триває з 21 листопада 2020 року. 

«Жовто-чорні» ще жодного разу не забивали у ворота «Динамо». У двох попередніх зустрічах в УПЛ «рухівці» зазнали поразок від киян (0:3 і 0:2), а також зіграли з ними внічию у товариському матчі (0:0).

Чемпіонат України. Vbet Ліга. 9 тур. «Рух» (Львів) - «Динамо» (Київ) 0:2 (0:2).

25 вересня 2021 року. Львів, «Арена Львів».

Голи: Циганков, 28 (пен.), Гармаш, 36.

Попередження: Сич, 36, Гагун, 63, Білий, 69, Карасюк, 89.

«Рух» (Львів): Паньків, Мисик, Білий, Мартинюк, Гагун, Карасюк, Сич (Таллес, 81), Бойчук (Руніч, 65), Притула (Оріхоський, 65), Климчук (Лях, 58), Борячук (Кондраков, 58).  

Рух програв Динамо у Києві

Руху зі Львова не дозволять грати свої домашні матчі на стадіоні в Києві: він - не Шахтар з Донецька

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів