Руху зі Львова не дозволять грати свої домашні матчі на стадіоні в Києві: він - не Шахтар з Донецька

14:59 19 липня 2021 р.

Фото до новини

Українська асоціація футболу продовжує тиснути на ФК "Рух", щоб змусити цю команду укласти угоду про проведення домашніх матчів УПЛ на фінансових умовах адміністрації стадіону "Арена Львів".

Львівський «Рух», незважаючи на близький старт нового чемпіонату України, досі ще не затвердив в УАФ домашній стадіон, на якому буде приймати суперників Української прем'єр-ліги.

18 липня, після того як львів'яни не змогли домовитися з орендою «Арени Львів» та отримали відмову від УАФ на проведення матчів на стадіонах «Україна» у Львові та на Центральному стадіоні в Тернополі, «Рух» звернувся з листом до київського «Динамо» з проханням дозволити львів'янам заявити для домашніх матчів стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського. ФК "Динамо" дав таку згоду і, здавалося, конфліктна ситуація цим уже вирішена. 

Однак, як стало відомо Meta-ratings.com.ua з джерел в УАФ, комітет зі стадіонів УАФ не зможе піти назустріч «Руху» і заявити клубний стадіон «Динамо» для проведення домашніх матчів львівської команди в УПЛ. Головний мотив відмови - географічна «прописка» «Руху», який за регламентом не може проводити домашні матчі так далеко від свого місця реєстрації.

Також, за наявною інформацією, дедлайн у ситуації з домашнім стадіоном для «Руху» - кінець сьогоднішнього дня. Якщо до вечора львів'яни не зможуть домовитися про оренду «Арени Львів», з великою часткою ймовірності львів'яни не отримають документи з атестації для участі в новому чемпіонаті.

ФК «Рух» категорично не хоче шукати компроміс в питанні ціни оренди «Арени Львів» в своєму місті, стверджує Meta-ratings.com.ua, який має надійні джерела інформування в УАФ.

Цікаво, що офіційної інформації керівництво УАФ не подає.

Стадіон імені Лобановського у Києві приймає Рух зі Львова: Козловський з Суркісом обіграли Павелка

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів