Стадіон імені Лобановського у Києві приймає Рух зі Львова: Козловський з Суркісом обіграли Павелка

14:28 19 липня 2021 р.

Фото до новини

Футбольний клуб «Рух» звернувся до керівництва київського «Динамо» з проханням проводити свої домашні матчі на стадіоні імені Валерія Лобановського. Кияни відповіли згодою.

Відповідний лист-звернення «Рух» надіслав на ім’я першого віце-президента «Динамо» Віталія Сівкова. Про це повідомив сайт ФК "Рух", пише Dailylviv

У відповідь керівництво «Динамо» надіслало лист, у якому заявили, що не заперечують проти проведення домашніх матчів першої команди «Руху» на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Футбольний клуб «Рух» висловлює щирі слова подяки київському «Динамо» та його президенту Ігорю Суркісу за публічну підтримку. Ігор Михайлович особисто сконтактував з Григорієм Козловським і протягнув руку допомоги ФК «Рух» у ситуації, що склалася. 

ФК «Динамо» першим (сподіваємось, наразі першим) з поміж українських клубів висловив чітку й однозначну позицію щодо переслідувань з боку УАФ нашого клубу. Для нас це сигнал, що в українському футболі, попри суперництво на полі, є клуби з позицією і не бояться її публічно висловлювати. 

Ми  своєю чергою запевняємо, що й надалі підтримуватимемо усі клуби, які йдуть проти тої свавільної системи, яка утворилась нині в українському футболі, і Його Величності «Царя всія футболу». Можемо запевнити наших вболівальників, футбольну спільноту, друзів і недругів, що ми продовжуємо нашу боротьбу і віримо в перемогу. 

P.S. У п‘ятницю 16-го липня на адресу нашого клубу надійшов лист, у якому УАФ заборонила «Руху» проводити домашні матчі на тернопільському міському стадіоні імені Романа Шухевича.

Нагадаємо, що УАФ, заборонивши львівським командам з УПЛ проводити матчі на стадіоні "Україна", намагалася таким чином змусити ФК "Рух" і ПФК "Львів" уклатис угоду про проведення домашніх матчів на стадіоні "Арена Львів". Один клуб - ПФК "Львів" так і вчинив зрештою. А ось ФК "Рух" продовжив боротьбу з "адмінресурсом" і запропонував у ролі домашнього стадіону тернопільську арену. УАФ відомивила і попередила, що у разі відсутності подання 19 липня належного стадіону ФК "Рух" буде знятий з турніру в УПЛ. На таку погрозу Козловський відповів, футбольною мовою, гарним фінтом з Суркісом. У президента УАФ Андрія Павелка залишається мало часу, щоб вигадати ще якусь протидію львівській команді. Шкода, що від цих ігор футбольних менеджерів прстраждає львівський уболівальник. Не їздити ж йому до Києва на домашні матчі "Руху".

Президент УАФ вірить, що влада Львова отямиться і реконструює міський стадіон Україна

УАФ заборонила львівському Руху проводити домашні матчі в Тернополі і штовхає його на стадіон Арена Львів

Одна команда УПЛ домовилася: ПФК Львів 23 липня стартує на стадіоні Арена Львів

ФК Львів уклав угоду зі стадіоном Арена Львів, а Маркевичу не вдалося схилити до цього керівництво Руху

Львів хотів би грати на стадіоні Україна, але за потреби погодиться і на Арену Львів

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів