«Львів» переміг у товариському матчі «Волинь»

09:15 5 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: fclviv.com.ua

Футбольний клуб «Львів» розпочав другий навчально-тренувальний збір у межах підготовки до старту у чемпіонаті України серед команд прем’єр-ліги з впевненої перемоги над луцькою «Волинню».

Про це повідомили в інформаційній службі ФК «Львів», де також зазначили, що перший із п’яти запланованих спарингів, що проходив в Ужгороді, розпочався на оптимістичній ноті для нового наставника команди Жилмара. Вже на 2-й хвилині зустрічі помилка воротаря волинян на виході призвела до взяття воріт – відзначився Панамбі.

«Львів» продовжував нагнітати ситуацію біля протилежних володінь, але досить несподівано пропустив гол, який прийшов з кутового у результаті влучного удару гравця суперників головою. Але на 27-й хвилині «городяни» знову вийшли уперед у рахунку.

Бруно відгукнувся на верхову передачу з лівого флангу і ударом головою в боротьбі з захисником вразив ворота. А перед самою перервою порушення правил у виконанні Сабіно у власному штрафному призвело до 11-метрового удару – Бандура не вгадав з напрямом польоту м’яча – і знову паритет у грі.

Низка замін по перерві допомогли «синьо-золотим левам» остаточно перевернути гру на свою користь. І вже на 65-й хвилині чудовий рейд Западні з флангу завершився фолом у штрафному майданчику та голом Бруно з пенальті.

Наприкінці гри переможну крапку у поєдинку з передачі Волошиновича встановив Джуліо, який невідпорним ударом завершив блискавичну контратаку команди Жилмара – 4:2. Цікаво, що авторами усіх забитих м’ячів стали бразильські футболісти, які перебувають на перегляді у клубі.

Жилмар зазначив по закінченню зустрічі: «Команда провела чудовий матч, причому я задоволений не лише підсумковим рахунком, але й продемонстрованою грою на полі, особливо у першому таймі. Вже побачив сильні та слабкі сторони у нашій грі та збираюся у найближчий час реалізувати на тренуваннях власні тренерські ідеї».

А вінгер львівського клубу Вадим Янчак сказав після матчу: «Вважаю, що заслужено виграли цей матч. Було досить непросто, адже гра проходила за жаркої погоди, ще й тривалий переїзд дався взнаки. «Волинь» – непоступлива команда, але наш колектив продемонстрував характер та зумів завершити зустріч із переможним рахунком».

«Волинь» (Луцьк) – ФК «Львів» – 2:4

ФК «Львів»: Бандура (Сарнавський, 46) – Воронін, Приндета, Рижук, Адамюк (Голіков, 46), Каленчук, Сабіно (Приймак, 57), Панамбі (Кошман, 57), Аугусто (Волошинович, 71), Янчак (Западня, 46), Бруно (Джуліо, 71)

Голи ФК «Львів»: Панамбі (2), Бруно (27, 65, пенальті), Джуліо (83)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів