«Рух» готується у Винниках до недільної зустрічі з «Динамо» у Києві

23:05 18 березня 2021 р.

Фото до новини

У суботу «рухівці» візьмуть курс на Київ, де у неділю, 21-го березня, проведуть матч 19-го туру Favbet Ліги проти «Динамо».

«Жовто-чорні» на клубній Академії футболу у Винниках продовжують підготовку до матчу 19-го туру з київським «Динамо». Спершу головний тренер «Руху» Іван Федик провів теоретичне заняття, після чого команда продовжила тренування на полі. Футболісти грали у квадрати, а вже згодом напрацьовували ігрові взаємозв’язки.

Про це повідомляє пресслужба ФК "Рух", пише Dailylviv.

Олександр Грицай, старший тренер ФК «Рух»: «Прекрасно розуміємо, що наступний матч ми зіграємо проти лідера чемпіонату. «Динамо» на рівні з «Шахтарем» – це флагмани нашого футболу. Чекаємо дуже цікавої гри. У киян дуже досвідчена команда і мова не про вік футболістів, а саме про їхній міжнародний досвід. Кожного року вони беруть участь в єврокубках. Майже кожен футболіст «Динамо» – це гравець своєї національної збірної. Це надзвичайно важливо. 

Протистояти «Динамо» потрібно насамперед завдяки організації гри, як в обороні, так і в атаці. Будемо пробувати проводити швидкі контрвипади. Дуже важливо буде якісно діяти у перехідних фазах. До слова, наш суперник це дуже добре робить. І звичайно, повинні, як-то кажуть, шукати щастя біля воріт «Динамо». Цікаво також буде протистояти Мірчі Луческу. Це дуже досвідчений та титулований тренер. З нетерпінням чекаємо на цей матч».  

До матчу з «Динамо» «Рух» підходить без кадрових втрат. Зокрема, Мар’ян Мисик відбув дискваліфікацію та готовий допомогти своїй команді у протистоянні з киянами.

Мар’ян Мисик, гравець ФК «Рух»: «Нам вистачає часу на підготовку, адже матч проти «Львова» перенесли. Готуємося до поєдинку з «Динамо» в хорошому настрої. Прагнемо забрати очки в чинного лідера чемпіонату. Також, звичайно, хотілося б продемонструвати хороший рівень гри. У киян дуже хороша атака. Ми повинні дуже уважно та надійно зіграти в обороні та знайти свій шанс біля воріт суперника і його реалізувати. Так, проти «Десни» ми провели ненайкращу гру. Психологічно важко було відійти від такого удару. Було мало емоцій. До «Динамо» підготуємося краще».

Вже у суботу «рухівці» візьмуть курс на Київ, де у неділю, 21-го березня, проведуть матч 19-го туру Favbet Ліги проти «Динамо». Стартовий свисток арбітра на НСК «Олімпійський» пролунає о 17:00.

Пас супернику: Львів прийме Шахтар у Харкові

На головного суддю в укрфутболі скаржаться в УАФ, а потім справа може дійти до ФІФА та УЄФА

Лучано Лучі дуже образив Григорія Козловського, - скарга ФК Рух

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів