На головного суддю в укрфутболі скаржаться в УАФ, а потім справа може дійти до ФІФА та УЄФА

20:21 18 березня 2021 р.

Фото до новини

Київське Динамо звернулось до Комітету з етики та чесної гри УАФ з приводу висловлювань голови Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі.

Динамо вимагає перевірити вислови Лучано Лучі на адресу президента клубу Ігоря Суркіса, капітана команди Сергія Сидорчука, екс-тренера команди Олексія Михайличенка та опублікувало повний текст звернення на своєму офіційному сайті.

Про це повідомляє Футбол24, пише Dailylviv.

Суркіс відреагував на скандал із Лучі: Яке моральне право нас ображати мають персонажі, яких ми, фактично, годуємо?

Київський клуб обурений через начебто коментарі Лучі у телеграм-каналі, в якому він реагує на коментарі осіб з українського футболу. Також діставалось президенту Руха Григорію Козловському, президенту Олімпіка Владиславу Гельзіну, колишньому генеральному директору Зорі Сергію Рафаїлову, наставнику Олександрії Володимиру Шарану, колишнім арбітрам Сергію Шебеку та Мирославу Ступару та ще багатьом іншим.

Динамо вимагає відкрити провадження стосовно порушень кодексу Комітету чесної гри та етики головою Комітету арбітрів та покарання для Лучано Лучі у вигляді заборони здійснювати будь-яку футбольну діяльність. Якщо ж дисциплінарні органи УАФ не відреагують на заклик, то київський клуб готовий звернутись до ФІФА та УЄФА.

Нагадаємо, останнім часом трапилось кілька скандалів за участі суддів в матчах УПЛ. Олімпік на фоні цього ініціював розслідування  Олімпік звернувся в КДК УАФ щодо неспортивної поведінки Лучі щодо неспортивної поведінки Лучано Лучі та запропонував суддівські реформи  Олімпік пропонує суддівську революцію в УПЛ – вотум недовіри Лучі, боротьба з маніпуляціями та власний пул арбітрів.

Лучано Лучі дуже образив Григорія Козловського, - скарга ФК Рух

Арені Львів хочуть присвоїти ім'я Степана Бандери

Ветерани Львівщини можуть зареєструватися на відбірні змагання Warrior Games у США

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів