Лучано Лучі дуже образив Григорія Козловського, - скарга ФК Рух

15:26 16 березня 2021 р.

Фото до новини

Футбольний клуб "Рух» звернувся в Комітет з етики і чесної гри з приводу образливих висловлювань Голови Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі, в тому числі і на адресу Президента «жовто-чорних» Григорія Козловського.

Клуб уже відправив відповідний лист Голові Комітету з етики і чесної гри Франческо Баранці із проханням дати оцінку висловлюванням, негідним спортивного функціонера. Кілька футбольних функціонерів скаражаться також, що Лучано Лучі брутально ображав їх у соціальних мережах та на футбольних сайтах. Зокрема, під публікацією порталу UA-Football з цитатою президента ФК "Рух" Григорія Козловського від 2.10.2019 року Лучі Лучано залишив свій коментар: "Durak 120%". 

На скрінах дописів, які нібито належать Лучпано Лучі, є образи від імені акаунта з ім'ям «Лучіано» на адресу Ігоря Суркіса, Георгія Козловського, Юрія Берези, Андрія Русола, Олексія Михайличенка, Володимира Шарана, Олександра Бабича, Сергія Сидорчука, Владислава Лупашка та інших людей футболу. Також дісталося експертам: не тільки українським Шебеку і Ступару, але й колишнім італійським та англійським суддям.

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів