Школярі закликали львів’ян не купувати ялинок

16:40 22 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У п’ятницю, 22 грудня, Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр провів щорічну акцію «Збережемо життя ялинці», в ході якої школярі пропонували безліч творчих альтернатив хвойним деревам, щоб зберегти їм життя.

Про це повідомили сьогодні, 22 грудня, в прес-службі Львівської міськради. У ній також розповіли, що мета акції «Збережемо життя ялинці» – донести до жителів міста важливість проблеми збереження ялинок напередодні новорічних та різдвяних свят; допомогти людям навчитися бути уважними до світу, що оточує їх, побачити в ньому те, що вимагає любові та захисту, запропонувати альтернативу живій ялинці, зробивши добру справу для природи і при цьому не відмовившись від звичаїв.
«Кращі роботи презентуються на щорічній виставці на площі Ринок біля центрального входу до будівлі Ратуші. Роботи учнів оцінюватимуться за номінаціями «Різдвяна інсталяція», «Стилізована ялинка», «Новорічне аранжування», «Новорічний топіарій», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів