Природа (cтор. 58)

Фото для новини

11:53 13 вересня 2020 р.

У Татрах стоять черги

У Татрах – великий туристичний рух. За інформацією Татранського національного парку, перш за все це стосується вершини Ґєвонту, Рисів та району Орльої Перці

Природа

Фото для новини

18:00 10 вересня 2020 р.

У Стрийському парку створять Дитячий центр у зруйнованій будівлі

Стрийський парк багатий не тільки своєю історією та природою, а ще й будівлями у ньому. Сьогодні піде мова про одну із них, котра розташована за адресою Козельницька 1б. Ми поспілкувалися із власником будівлі, Юрієм Полуситком та довідалися про його плани.

Природа

Фото для новини

13:52 10 вересня 2020 р.

Як здивувати дівчину та де замовити шикарні квіти у Львові?

Квіти роблять наше життя приємнішим і яскравішим, наповнюючи ароматом і різноманітністю фарб, даруючи весняний настрій. Квіти дарують нам сили і життєву енергію, почуття закоханості. Тому так важливо дарувати квіти своїм коханим і рідним, а вони обов'язково віддячать вам. Особливо якщо ви подаруєте не просто букет, а ексклюзивну квіткову композицію, зроблену професійними флористами на замовлення. Служба доставки Buketland пропонує кур'єрську доставку букетів у Львові за вигідними цінами та максимально швидко.

Природа

Фото для новини

13:58 9 вересня 2020 р.

Зелені зони дозволили перевіряти Держекоінспекції

Державна екологічна інспекція ініціювала внесення змін до уніфікованої форми акта, завдяки чому зможе перевіряти виконання норм природоохоронного законодавства у зелених зонах.

Природа

Фото для новини

12:39 1 вересня 2020 р.

Завтра у Львові суд може знищити полонину Боржава

2 вересня о 12:10 Восьмий апеляційний адміністративний суд (м. Львів) розгляне апеляційну скаргу захисників Боржави стосовно дозволу на будівництво вітрової електростанції 120 МВт на найдовшій полонині Закарпаття.

Природа

Фото для новини

13:46 4 серпня 2020 р.

У Львові ЛКП «Лев» безкоштовного чіпуватиме собак у всіх районах міста (графік)

ЛКП «Лев» спільно з Аnimal.ID, у межах акції пільгового чіпування собак у Львові, проведе виїзди в райони міста, що дозволить усім охочим скористатись можливістю та безкоштовно прочіпувати свого улюбленця.

Природа

Фото для новини

17:34 2 серпня 2020 р.

"Англійський" парк Трускавця, названий іменем австрійського парламентаря, стане загальнодержавним

Кабінет Міністрів України підтримав проект Указу Президента України «Про території та об’єкти природно-заповідного фонду загальнодержавного значення», відповідне рішення схвалено на засіданні 29 липня.

Природа

Фото для новини

15:59 25 липня 2020 р.

На Львівщині люди і собаки плавають у питному озері

Щороку у Трускавці для засмаги та купання люди обирають питне озеро, яке не призначене для відпочинку на ньому. Оскільки питне водосховище оздоровниці, що на річці Воротище, знаходяться в межах першого поясу зони санітарної охорони водних об’єктів.

Природа

Фото для новини

17:42 22 липня 2020 р.

Лісники повідомили про великі буреломи на 700 га у Рава-Руській

У лісовому фонді ДП «Рава – Руське ЛГ» у червніі внаслідок сильних вітрів сталися великі буреломи. За даними підприємства, охоплена буреломами площа становить понад 700 га з орієнтовним запасом пошкоджених насаджень 20 тис. кбм.

Природа