Лісники повідомили про великі буреломи на 700 га у Рава-Руській

17:42 22 липня 2020 р.

Фото до новини

У лісовому фонді ДП «Рава – Руське ЛГ» у червніі внаслідок сильних вітрів сталися великі буреломи. За даними підприємства, охоплена буреломами площа становить понад 700 га з орієнтовним запасом пошкоджених насаджень 20 тис. кбм.

 Про це DailyLviv поінформували у пресслужбі Львівського ОУЛМГ.

Заради найшвидшої ліквідації наслідків буреломів, недопущення втрат якості деревини у пошкоджених насадження сьогодні 22.07.2020 року була проведена виїзна нарада на базі ДП «Рава – Руське ЛГ» з керівниками лісогосподарських підприємств обласного управління. Нараду проводив начальник Львівського ОУЛМГ Дейнека А. М.

Учасники наради оглянули наслідки буревію та стан пошкоджених насаджень. Керівник підприємства Косовський А. П. доповів про проведену лісгоспом роботу після стихії та звернувся до директорів лісогосподарських підприємств про допомогу в розробці буреломів. Він зазначив, що лісгосп має достатню кількість лісозаготівельних бригад для розробки. Однак потребує додатково 7 одиниць трелювальної техніки. Оскільки терміни розробки насаджень дуже короткі, необхідна допомога сусідів. 

Техніка повинна розпочати роботу з 1 серпня. Керівництво ДП «Рава – Руське ЛГ» має на належному рівні забезпечити охорону праці для працюючих на розробці буреломно – вітровальних лісосік та побутові умови для проживання людей.

Нагадаємо, лісівники Львівщини знайшли 300 га квазіпралісів (відео).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів