У Татрах стоять черги

11:53 13 вересня 2020 р.

Фото до новини

У Татрах – великий туристичний рух. За інформацією Татранського національного парку, перш за все це стосується вершини Ґєвонту, Рисів та району Орльої Перці

Про це інформує Польське радіо.

У Татрах у ці вихідні перебувають натовпи туристів, а в місцях, де облаштовано ланцюги на гірських маршрутах, стоять черги. За інформацією Татранського національного парку, перш за все це стосується вершини Ґєвонту, Рисів та району Орльої Перці.

Туристичні маршрути – мокрі та болотяні, у тіні може бути слизько. Татранський національний парк нагадує, аби перед виходом у гори перевіряти прогноз погоди, а лише тоді готуватися до мандрівки, а її шлях підлаштовувати під погодні умови та свої можливості, а також запланувати її так, аби вернутися до заходу сонця, який в цей час припадає після 19.

Національний парк повідомляє, що з понеділка, 14 вересня, жовтий шлях з Долини п’яти польських ставів на перевал Кшижне буде закритий з понеділка до п’ятниці аж до скасування цього рішення з огляду на ремонт.

Окрім цього, з 1 березня до 30 листопада усі маршрути на території Татранського національного парку закриті від сутінків до світанку. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів