Новини Львова (cтор. 8367)

15:35 4 листопада 2013 р.

Студентам дозволили купувати квитки на потяг онлайн з 1 липня 2014 року

У День залізничника, 4 листопада, активісти громадської організації «Молодь демократичного альянсу» привітали керівництво «Укрзалізниці» пакетом звернень від студентів і нагадали про своє право купувати квитки на потяг через Інтернет.

Економіка

Фото для новини

15:18 4 листопада 2013 р.

Одне яблуко на день омолодить жінку на 17 років

Британські науковці з'ясували, що лише один фрукт в щоденному раціоні позбавляє не тільки від відвідування лікаря, а й візитів до косметолога. Науковці з Королівського університету Лондона (King's College London, University of London) провели дослідження про вплив яблук на здоров'я жінок.

Медицина

Фото для новини

15:09 4 листопада 2013 р.

Чотири сценарії виїзду Тимошенко за кордон

У Верховній Раді зареєстровано чотири законопроекти про лікування ув’язнених за кордоном. Три з них подали позафракційні депутати, один - лідери опозиції.

Політика

Фото для новини

14:16 4 листопада 2013 р.

Короткотермінові гривневі депозити - поза ризиком

70% своїх депозитних коштів зберігайте у гривні і 30% - в іноземній валюті, - радить читачам "Щоденного Львова" директор департаменту роздрібних клієнтів ПАТ "Кредобанк" Орися Юзвишин.

Економіка

Фото для новини

13:23 4 листопада 2013 р.

Садовий «бореться» з алкоголем і благословляє хмільні фестивалі

Два львівські фестивалі – «Львівська забава» та «Свято сиру і вина» - пропагують споживання алкоголю і програмують молодь на смертельну звичку. Так вважає голова руху "Твереза Галичина" Роман Піцикевич.

Культура

Фото для новини

13:08 4 листопада 2013 р.

Яценюк: Про що 5 годин торгувалися Янукович і Путін у Сочі?

Опозиція вимагає офіційної інформації про предмет останніх переговорів президентів України та Росії Віктора Януковича та Владіміра Путіна, які відбувалися у Сочі. Про це заявив лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк на погоджувальній раді в понеділок, 4 листопада, передає прес-служба партії.

Політика

Фото для новини

12:26 4 листопада 2013 р.

На Пекарській у Львові можна відкрити філію Острозької богословської академії

Таке Соломонове рішення не дозволило би розпалити релігійний конфлікт між Церквою християн віри євангельської та Українською православною церквою Московського патріархату за володіння приміщеннями колишнього військового шпиталю.

Культура