Новини Львова (cтор. 8150)

10:19 12 вересня 2013 р.

ЄC хоче скасувати роумінг

Заборона стягувати оплату під час прийому мобільних дзвінків за кордоном наступного року - це одна з пропозицій Єврокомісії щодо реформи телекомунікаційного ринку.

Економіка

23:23 11 вересня 2013 р.

«Аргентум» у Львові утилізує відходи електроніки без дозволів і ліцензій

Двічі на підприємство не допустили інспекторів Державної екологічної інспекції у Львівській області, які мали завдання провести планову і позапланову перевірки. Тепер тут чекають на правоохоронців.

Кримінал

19:47 11 вересня 2013 р.

Тариф на теплопостачання у Львові ще не змінився. А до тарифної війни між Садовим і «Свободою» приєднались суд та прокуратура

Головний юрист Львівської міської ради Гелена Пайонкевич офіційно заявила: причин переглядати тариф для «Львівтеплоенерго» і «Залізничтеплоенерго» немає. Принаймні доки суд не визначить, що депутати правомірно скасували двоставковий тариф.

Економіка

17:17 11 вересня 2013 р.

Государського замінить тільки суддя апеляційного суду Львівської області, - Закон України

Сьогодні в Києві відбулося засідання ради суддів загальних судів. Першим питанням порядку денного був розгляд кадрових питань. А шостим - "Про результати проведеного вивчення організаційного забезпечення та діяльності судової палати з розгляду кримінальних справ апеляційного суду Львівської області".

Політика