На львівському стадіоні «Україна» буде сімейний сектор

11:07 12 вересня 2013 р.

Фото до новини

А сусідній із ним - шкільним

Львівський футбольний клуб «Карпати» анонсував, що 3-й сектор на стадіоні «Україна» буде сімейним. Про це повідомив Інформаційний центр ФК «Карпати». При цьому він пояснив:

«До сімейного сектору зможуть прийти батьки з дітьми, що дасть їм нагоду дивитися футбол у спокійній атмосфері. Поруч стоятиме спеціальний намет з улюбленими дитячими продуктами. Окрім цього, усім маленьким відвідувачам буде забезпечене морозиво від генерального спонсора ФК «Карпати» ТМ «Лімо». Не обійдеться і без дитячих конкурсів. Найменші уболівальники матимуть нагоду виграти додаткові подарунки, якщо вгадають рахунок матчу. Сектор перебуватиме під пильним контролем стюардів, окрім цього, куріння в цій території буде категорично заборонене».

А 9 вересня також Інформаційний центр ФК «Карпати» повідомляв, що «з метою популяризації здорового способу життя та розвитку молоді», 2-й сектор на стадіоні «Україна» буде шкільним. Розяснення з цього приводу були такими:

«У рамках цього проекту «зелено-білі» надаватимуть кожній школі Львова відповідну кількість квитків на домашні матчі команди на безкоштовній основі. Школярі зможуть підтримувати команду з 2-го сектору стадіону «Україна».
Для отримання квитків, керівникам шкіл необхідно заповнити форму заявки на фірмовому бланку з підписом та печаткою, і відправити її факсом на номер +38 (032) 235-02-07 або на електронну поштуkarpaty@fckarpaty.lviv.ua до четверга, 17:00.  
Після розгляду заявки, забрати квитки можна буде в офісі ФК «Карпати» (вул. Вороного, 3). Дізнатися більше можна в менеджера зі зв’язків з громадськістю Романа Наконечного за телефоном +38 (067) 341-23-08».

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів