МТС-Україна відімкнув українську мову на 111 і смс-перевірку коштів на рахунку

10:39 12 вересня 2013 р.

Фото до новини

Якби ті, хто дуже активно закликає зараз не купувати товар з Росії, звернули на це свою увагу, то у них стало би актуальним гасло: "Не розмовляй мережею МТС!".

Функція перевірки стану рахунку *110*20# на моєму МТСівському телефоні у вересні не працює. На кожну спробу такої перевірки надходить смс-повідомлення про те, що буцімто рахунки все ще формуються - вже 11(!) днів, телефонуйте пізніше. Перевірити можна тільки аванс. Інтернет-помічник МТС-Україна також глюкнув: раптом "забув" пароль доступу, який сам зберігає і, навіть, показує. Натомість щоразу пропонує абоненту набрати букви-числа з картинок і - набирайте їх правильно хоч сто разів - незворушно повідомляє, що комбінація цих букв-чисел завжди неправильна. Мабуть, так запрограмували. 

Залишається зателефонувати на доступний номер 111. І тут на вас чекає ще один глюк - уже не технічний: ця послуга в Україні розучилася розмовляти українською мовою - тільки російською. Якби ті, хто дуже активно закликає зараз не купувати товар з Росії, звернули на це свою увагу, то у них стало би актуальним гасло: "Не розмовляй мережею МТС!". Але ж тоді ви не дізнаєтеся: є ще у вас кошти на рахунку чи вони також "глюкнули"? Тому терпеливо - кому треба -зі словником - вислуховуєте оператора, прихильника не тільки митного, але й нерозривного телефонного союзу. Оператор-"робот" каже, що ваш аванс такий-то, а остання проплата становить... На цих словах оператор змовкає. Телефонуйте вдруге-втретє-вчетверте - відповідь буде однакова обрізаною.

Щоправда, на самому початку оператор повідомляє, що з 23 серпня до 1 вересня МТС-Україна провадить зміни, які зроблять деякі послуги недоступними. І радить перевіряти стан рахунку за номером...*110*20# , який не працює. Отаке замкнене коло. Та й на календарі вже новий стиль - не перше вересня.

Добре, хоч Київстар не проводить водночас з МТС-Україна такі маніпуляції. Бо у них була звичка разом діяти, наприклад, у тарифній політиці. Не дай Боже, ще й у технічній домовляться.

Володимир ФЕДЕРКЕВИЧ, для "Щоденного Львова".

P.S. Намагалися знайти в Google фотографію за пошуковими словами "МТС-Україна" - немає жодної у такому написанні. Тільки зрідка трапляються фото із написом "МТС-Украина". Хоча у Києві офіційно зареєстроване ПрАТ "МТС-Україна". 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів