Новини Львова (cтор. 8130)

Фото для новини

16:52 10 жовтня 2013 р.

ЛОДА запевняє, що цьогоріч в економіку Львівщини залучено $75 млн. іноземних інвестицій

Про це, як повідомила сьогодні, 10 жовтня, прес-служба облдержадміністрації, інформував директор її департаменту економічного розвитку, інвестицій та промисловості Денис Шмигаль.

Економіка

Фото для новини

16:06 10 жовтня 2013 р.

Андрій Павлів та Юрій Криворучко – автори «архітектурних фурункулів» Львова - експерт

Готель «Опера» у Львові має два зайві поверхи, бо вони виразно домінують над сусідньою монументальною спорудою Оперного театру, збудованого Горголевським ще на початку 20 століття. Тоді як саме львівська Опера задумана архітектурною домінантою на проспекті Свободи. В Одесі громадськість домоглася зниження двох поверхів у будівлі, що розташована поруч їхнього оперного театру.

Культура

Фото для новини

15:23 10 жовтня 2013 р.

Хто врятує Львів від інфраструктурного колапсу?

Зношені водогони і теплотраси, стара електромережа і трансформатори, знищені дороги – все це призводить до аварій, аварійних відключень і унеможливлює нормальне життя в містах.

Ситуації

14:34 10 жовтня 2013 р.

Сех думає, що «Шеврон» видобуватиме в Україні традиційний газ, а не сланцевий

Народний депутат нагадує, що на сесії Львівської обласної ради депутати від ВО «Свобода» пропонували в угоді про розподіл вуглеводнів, видобутих в межах Олеської площі, між урядом та компанією «Шеврон Україна» надати інвесторові дозвіл лише на видобуток сланцевого газу, однак ця пропозиція не пройшла. Це свідчить про те, що владу цікавить не розробка родовищ сланцевого газу, а щось інше. Можливо, поклади діамантів?

Економіка

Фото для новини

13:42 10 жовтня 2013 р.

Тігіпко і Порошенко очолили КПСС з ЄС

Голова Верховної Ради призначив співголовами комітету парламентського співробітництва ЄС-Україна депутатів Сергія Тігіпка і Петра Порошенка.

Політика