Хлопчика, що впав у каналізаційний люк, шукають 35 рятувальників

14:51 10 жовтня 2013 р.

Рятувальниками перевірено три ділянки колектору загальною протяжністю 330 м. Станом на 14.00 дитину не знайдено, пошуки тривають.

За інформацією, що надійшла об 11.23 до чергової служби Головного управління ДСНС України у Львівській області, у м.Львові на вул. Широка, поблизу будинку № 86а (Залізничний район), хлопчик віком приблизно 2,5 роки, впав в отвір каналізаційного колектора, кришка люка якого була ненадійно закріплена. Нещасний випадок стався під час прогулянки дитини у супроводі бабусі.

На місце події оперативно прибули рятувальні підрозділи Головного управління ДСНС України у Львівській області, три карети швидкої медичної допомоги, аварійні бригади ЛМКП «Львівводоканал», працівники міліції та відповідальні посадові особи міста Львова і області. До пошуків дитини залучено 15 працівників ЛМКП «Львівводоканал» (три бригади) та 35 рятувальників (сім пожежно-рятувальних підрозділів).

Рятувальниками перевірено три ділянки колектору загальною довжиною 330 м. Обстеження каналізаційного колектора триває. Відповідно до схеми виходу каналізації на поверхню виставлені чотири пости: на вул. Винниця, Торф’яна, Липинського В. та поблизу 7-ої каналізаційної насосної станції очисних споруд ЛМКП «Львівводоканал».

Станом на 14.00 дитину не знайдено, пошуки тривають.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів