"Галіція Апартментс" спростовує те, що «бельгійське містечко» у Львові будує кум Садового

13:09 10 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Сьогодні "Щоденний Львів" одержав офіційного листа від директора ТзОВ «Галіція Апартментс» Нагорного. Подаємо його без редагування - згідно з оригіналом.

"8 жовтня 2013 року на Вашому Інтернет порталі, а саме по адресі: http://dailylviv.com/news/ekonomika/belhiiske-mistechko-u-lvovi-buduie-kum-sadovoho було розміщено інформацію, яка неправдиво висвітлює діяльність нашого Товариства та має ознаки такої, що завдає шкоди нашій діловій репутації. Власники та адміністрація Товариства звертаються до Вас з цим листом з вимогою припинити поширювати через Ваш засіб масової інформації неперевірені відомості стосовно діяльності Товариства. Окремо просимо зауважити, що перед публікацією вищевказаного матеріалу, Ви не звертались до нас за уточненнями даних, стосовно яких Вами було опубліковано неправдиві відомості, в такому разі можна було би запобігти виникненню незручностей які необ’єктивно формують інформаційний образ нашого Товариства та викликають запитання стосовно рівня фахової підготовки Ваших працівників.

Зокрема, стаття починається із завідомо образливого заголовку «Бельгійське містечко» у Львові будує кум Садового», просимо звернути Вашу увагу на те, що «Бельгійське містечко» - це назва для житлового комплексу, що будується юридичною особою, а саме нашим Товариством, а не фізичними особами незалежно від їх ступеня спорідненості з іншими фізичними особами. Власниками Товариства також є юридичні особи.

Наступним незрозумілим твердженням є те, що розташування місця будівництва є якимось чином заслугою міської влади. Наше Товариство орендує земельну ділянку по вул. Джерельній на законних підставах, заслуг будь яких гілок влади чи місцевого самоврядування в цьому немає.

Без сумніву є образливим наступне твердження: «вигулькнуло ТОВ «Галіція апартментс», яке вже має у місті трохи «підмочену» репутацію.» Якщо упустити нелітературну стилістику автора, то все одно не можна не звернути увагу на абсолютно необґрунтований напад на репутацію нашого Товариства. ТзОВ «Галіція Апартментс» було створено в 2012 році, як юридичну особу з однією метою – зведення вищезгаданого житлового комплексу. Іншої діяльності Товариство не проводило. Враховуючи те, що оренду на земельну ділянку було оформлено лише навесні 2013 року, а підготовчі будівельні роботи було розпочато нещодавно, у вересні 2013 року, то жодних фактів які могли б негативно відобразитись на діяльності Товариства немає. Ми наполягаємо на уточненні того, що саме автор мала на увазі під цим образливим твердженням.

Подальший екскурс автора в корпоративні відносини між згаданими в статті юридичними особами не відповідає дійсності та базується на неперевірених даних. Це дуже прикро, враховуючі те, що ця інформація є доступною у відповідному державному реєстрі. Повідомляємо, що власниками ТзОВ «Галіція Апартментс» в рівних долях є Люксембурзька компанія ТзОВ «ЖЕК ІНТ» та Бельгійська компанія «ТПФ» АТ. Інших учасників/власників в складі ТзОВ «Галіція Апартментс» немає. Також нами було отримано підтвердження, що інформація стосовно інших юридичних осіб також є неактуальною, для прикладу, ТзОВ «Ю Ар Бі Інвест» не є учасником ТзОВ «Хабітат Юкрейн», а в свою чергу серед власників ТзОВ «Ю Ар Бі Інвест» немає громадян з прізвищем «Колянковський».

Намагання автора заглибитись в процедуру отримання права оренди на земельну ділянку лише свідчить про її некомпетентність в даних питаннях. Більшість вжитих висловлювань також присутні для надання тексту незрозумілої тональності, чи намагання прикрити драматичними зворотами власну непоінформованість.

Завершальна частина статті очевидно напрямлена на викривлення маркетингової політики нашого Товариства. З самих початків проект житлової забудови позиціонувався виключно як доступне житло, тому не зрозуміло з якою метою вжито підзаголовок «Елітні апартаменти у колишній промзоні». 

Особливе обурення викликає «прогнозована» автором вартість житла, яке ми будуємо, оскільки вона суттєво перевищує заплановану, тобто виникає питання, а чи не навмисно було опубліковано такі цифри, щоб відлякувати потенційних покупців від нашого проекту. Публікація такої інформації напрямлена на нанесення шкоди законній діяльності Товариства.

У відповідності до викладеного вище, наше Товариство вимагає негайного спростування неправдивих відомостей викладених у Вашій статті, добровільно. В разі Вашої відмови припинити поширювати таку інформацію, а також збереження образливої тональності Ваших статей про наше Товариство та його діяльність, нагадуємо про наше право захистити свою ділову репутацію, права та охоронювані законом інтереси в судовому порядку, яким скористаємось у встановлений законом спосіб.

З повагою, Директор ТзОВ «Галіція Апартментс» Нагорний А.М."

Ось така офіційна позиція власників і адміністрації ТзОВ «Галіція Апартментс». На всі запитання з цього листа "Щоденний Львів" дасть відповіді і опублікує їх у строки згідно з чинним законодавством.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів