Новини Львова (cтор. 7637)

Фото для новини

17:00 30 жовтня 2014 р.

Волонтерки в геловінських костюмах збиратимуть допомогу військовим на вулицях Львова

Громадський активіст Любов Возняк повідомила у четвер: «Волонтерки Громадської Ініціативи «Допоможи Фронту» ходитимуть вулицями міста в геловінських костюмах і закликатимуть долучатися до допомоги солдатам. За зібрані кошти буде закуплене зимове взуття!».

Ситуації

Фото для новини

16:55 30 жовтня 2014 р.

У Львові в ніч із 1 на 2 листопада – благочинний веломарафон, мета якого – збір коштів воякам

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, вночі з 1 на 2 листопада на території Винниківського лісництва відбудеться веломарафон «Night Madness 2014».

Спорт

Фото для новини

16:50 30 жовтня 2014 р.

У Львові водій трамвая скоїв смертельний наїзд на жінку, яка переходила дорогу в невстановленому місті (відео)

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, сьогодні, 30 жовтня, о 12.30 на кінцевій зупинці трамвая №2 загинула від отриманих травм жінка віком близько 60-ти років.

Ситуації

Фото для новини

16:12 30 жовтня 2014 р.

Компенсації пільговикам за оплату блакитного палива скорочено на 40%, – «Львівгаз»

Норму споживання газу на одну особу з 1 листопада скорочено: у тих, у кого лише плита й централізоване гаряче водопостачання, – з 9,8 до 6 кубометрів у місяць, у квартирах із плитою й газовим котлом чи колонкою – з 23,6 до 18 кубометрів.

Економіка

Фото для новини

15:49 30 жовтня 2014 р.

У Львові затримали при одержанні хабара трьох посадовців Сихівської райадміністрації

Як повідомили в четвер у прес-службі обласної прокуратури, чиновники РДА вимагали у керівника товариства з обмеженою відповідальністю 20 тисяч грн. «відкату» за укладення договору на проведення будівельних робіт та підписання актів виконаних робіт.

Кримінал

Фото для новини

15:08 30 жовтня 2014 р.

Учні Львівської школи №63 передали пораненим військовим 5033 грн, зароблені ними на ярмарку (відео)

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, сьогодні, 30 жовтня, о 16.00 учні середньої загальноосвітньої школи №63 також проведуть у військовому госпіталі на вулиці Чехова концертну програму на підтримку військовослужбовців, які знаходяться там на лікуванні.

Політика

Фото для новини

14:46 30 жовтня 2014 р.

Збірна Львівщини – перша в загальнокомандному заліку чемпіонату України з кульової стрільби

Як повідомили в четвер в прес-службі ЛОДА, в спортивно-стрілецькому комплексі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України відбувся відкритий чемпіонат України зі стрільби кульової в приміщенні.

Спорт

Фото для новини

14:35 30 жовтня 2014 р.

Україні висунули ультиматум: якщо не надасть коридор до Криму, то проб’ють ракетами й танками, – політолог,

Керівник проекту «Digests & Analytics Ukraine» Вадим Хомаха повідомив також у четвер: «Щодня в Україну заходить від 100 одиниць техніки. Кількість людей порахувати неможливо – далеко не всі проходять через пункти пропуску».

Політика

Фото для новини

13:58 30 жовтня 2014 р.

Речник РНБОУ запевняє, що українські військові відбили атаки рашистів на Донбасі (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «З метою «наведення ладу» в лавах терористів з Росії на територію АТО прибув диверсійний спецпідрозділ ФСБ РФ «Вимпел», до складу якого входить 100 осіб, які проводитимуть каральні операції серед бойовиків».

Політика

Фото для новини

13:36 30 жовтня 2014 р.

Волонтери відправили на передову мобільники, зібрані біля пам’ятника королю Данилу у Львові й в Луцьку

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов запевнив у четвер, що найближчими днями волонтери ГІ «Допоможи фронту» передадуть телефони військовим на передовій.

Ситуації

Фото для новини

13:05 30 жовтня 2014 р.

У Росії масово повертають з відпусток військових, «ДНР» анонсує продовження конфлікту на Донбасі (відео)

Координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у четвер, що в Тельманівському районі Донеччини відзначається висування до переднього краю бронегрупи російсько-терористичних військ.

Політика