У Львові пожежники врятували жінку, яка спричинила займання курінням сигарет у ліжку

12:58 25 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ye.ua

У прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили в четвер, що рятувальники відреагували на повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку на вулиці Загородній.

У прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили сьогодні, 25 грудня, що у Львові пожежники врятували жінку, яка спричинила займання курінням сигарет у ліжку. У повідомленні також конкретизують:

«24 грудня о 15:43 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку на вулиці Загородній, 25 у Львові. Спричинило займання паління цигарок у ліжку

 Власниця помешкання знехтувала елементарними правилами безпеки, за що поплатилася власним здоров’ям. Жінку госпіталізовано в Обласну клінічну лікарню з попереднім діагнозом «отруєння продуктами горіння». Сильна захаращеність приміщень сприяла інтенсивному тлінню, тому рятувальники приборкували вогонь в апаратах захисту органів дихання.

Пожежу ліквідовано о 16:06 у складі двох ланок газодимозахисної служби. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 5 кв. м. До ліквідації займання залучили 10 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів