Новини Львова (cтор. 7635)

Фото для новини

18:15 31 жовтня 2014 р.

РНБОУ закликає громадян повідомляти про підозрілу діяльність у місцях їх проживання

Речник інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко заявив у п’ятницю: «Інформацію щодо підозрілих осіб та ознак диверсійної діяльності можна передавати на гарячу лінію СБУ: 0800 501 482».

Ситуації

Фото для новини

17:54 31 жовтня 2014 р.

Молодших сержантів батальйону «Львів» нагороджено медалями «За бездоганну службу»

Як повідомили в п’ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, за проявлену відданість службовому обов’язку й Присязі народові України, мужність та самопожертву в протистоянні з озброєними терористами молодших сержантів міліції Івана Яцейка й Степана Василенка нагороджено медаллю «За бездоганну службу».

Ситуації

Фото для новини

17:29 31 жовтня 2014 р.

Російський актор Пореченков влаштував на Донбасі сафарі – розстрілював мирних жителів, – СБУ (відео)

Радник голови Служби безпеки України Маркіян Лубківський заявив у п’ятницю: «У нас є докази того, що Пореченков не обмежився тільки злочинами в донецькому аеропорту; він влаштував ще й сафарі, під час якого розстрілював мирних жителів».

Політика

Фото для новини

17:00 31 жовтня 2014 р.

У пасажира потягу «Маріуполь-Львів» вилучили магазини від автомата Калашникова з 56-ма патронами

Як повідомили в п’ятницю в підрозділі зі зв'язків із громадськістю УМВС на Львівській залізниці, транспортні правоохоронці виявили в пасажира два магазини від автомата Калашникова з 56-ма патронами.

Кримінал

Фото для новини

16:20 31 жовтня 2014 р.

1 листопада у Львові урочисто розпочнуть Рік митрополита Андрея Шептицького

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у день 70-ї річниці від часу відходу у вічність слуги Божого митрополита Андрея Шептицького, в архикатедральному соборі Святого Юра спільною молитвою вшанують пам’ять цього великого подвижника віри.

Культура

Фото для новини

16:05 31 жовтня 2014 р.

Міжнародний «Сід Форум» сприятиме в заснуванні й розвитку на Львівщині нових бізнес-інкубаторів

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, заступник її голови Валерій П'ятак обговорив з президентом Торгово-промислової палати України та Президентом Міжнародного некомерційного Фонду «Сід Форум» (Норвегія) питання щодо інвестиційної та підприємницької діяльності на Львівщині.

Економіка

Фото для новини

15:25 31 жовтня 2014 р.

Завтра у Львові тимчасово закриють для транспорту частину проспекту Свободи

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, 1 та 2 листопада на ділянці проспекту Свободи від вулиці Городоцької до Гнатюка проводитимуть поточний ремонт дороги.

Ситуації

Фото для новини

15:15 31 жовтня 2014 р.

Кожен мешканець Львівщини може отримати 20%-ву компенсацію за кредитом на придбання котла

Інформація від Львівської облдержадміністрації щодо оформлення кредиту на придбання котлів з використанням будь-яких видів палива та енергії (за винятком природного газу)

Економіка

Фото для новини

14:45 31 жовтня 2014 р.

У Львові загинули під час пожежі 40 шиншил

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 31 жовтня на вулиці Озерній, 5 вогнем знищено в дерев’яній надбудові до гаражу шиншил.

Ситуації

Фото для новини

14:00 31 жовтня 2014 р.

Путін продовжує перекидати на Донбас особовий склад і техніку наступального характеру, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «Аналіз отриманих даних говорить про тенденцію до збільшення активності розвідувально-диверсійних груп та інтенсивності обстрілів з боку терористів та російських військових».

Політика

Фото для новини

13:48 31 жовтня 2014 р.

1 листопада на маршрут №1 у Львові вийде трисекційний трамвай виробництва заводу «Електрон» (відео)

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, від завтра, 1 листопада, на маршруті №1 у нашому місті курсуватиме новий трисекційний трамвай заводу «Електрон».

Наука і техніка

Фото для новини

13:22 31 жовтня 2014 р.

Південний схід України позначено на картах міністерства оборони Росії як її територію, – правозахисник

Організатор групи «Вантаж 200 з України до Росії» Олена Васильєва повідомила: «Як розповідають самі військові, на картах, котрі вони отримують, південно-східні області України, де за планом проходитимуть навчання, позначені як території Російської Федерації».

Політика