Новини Львова (cтор. 7634)

Фото для новини

19:10 1 листопада 2014 р.

На Львівщині запобігли двом замовним убивствам

У прес-службі головного управління з боротьби з організованою злочинністю МВС України повідомили в суботу, що його співробітникам вдалося попередити два замовних вбивства, жертвами яких мали стати відомий хакер та син мера одно з міст області.

Кримінал

Фото для новини

19:00 1 листопада 2014 р.

У Львові відзначають 96-ту річницю утворення ЗУНР (відео)

Як повідомили в суботу «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, її голова Петро Колодій наголосив у суботу: «Сьогодні ми також вшанували героїв, які, захищаючи нашу державу, загинули на сході нашої держави, віддали своє житття за майбутнє України та її народу».

Історія

Фото для новини

14:24 1 листопада 2014 р.

На ростовсько-донецькому напрямку регулярно здійснюється пересування колон російської техніки, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «За оперативними даними, завтра під час проведення так званих виборів можливе вчинення провокацій з людськими жертвами».

Політика

Фото для новини

14:10 1 листопада 2014 р.

Минулої доби полягли шестеро українських воїнів, – РНБОУ (відео)

Заступник керівника Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України Володимир Польовий повідомив у суботу: «Найбільше порушень «режиму припинення вогню» зафіксовано у Слов'яносербському, Новоайдарському та Попаснянському районах».

Політика

Фото для новини

13:33 1 листопада 2014 р.

На площі Галицькій у Львові з 17.00 до 19.00 – збір ліків, одягу, спальників і карематів воїнам на передову

Спільнота волонтерів «Допоможи фронту» нагадує, що по суботах вони традиційно чекають небайдужих співгромадян біля пам’ятника королю Данилу

Ситуації

Фото для новини

11:40 1 листопада 2014 р.

Волонтери зі Львівщини та Італії зібрали фронтовикам на передовій більше чотирьох тонн продуктів

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив уночі: «Продукты пішли в п’яти напрямах, на передову. Вантажили довго й до упору, «Газель» аж хрустіла».

Політика

Фото для новини

10:05 1 листопада 2014 р.

На Луганщині заблоковують на 31-му блокпосту близько 70 десантників зі Львова?, – ЗМІ (відео)

Головний редактор інтернет-порталу «Цензор.нет» Юрій Бутусов повідомив уночі: «Загони найманців здійснили двостороннє охоплення блокпосту. Тепер його з'єднує з нашими позиціями всього одна дорога. Але кліщі можуть зімкнутися в будь-який момент».

Ситуації

Фото для новини

23:45 31 жовтня 2014 р.

Російський політолог прогнозує недовговічність «речей, які робляться військовою силою і агресією»

Провідний співробітник Центру Карнегі у Москві Лілія Шевцова пояснила також у п’ятницю: «Якою мірою Росії вдасться зберегти Крим? Це багато в чому залежить від позиції України, яка зараз має побудувати свою нову, успішну державу і стати цивілізаційним прикладом успіху для жителів Криму».

Політика

Фото для новини

22:30 31 жовтня 2014 р.

Путін відновить масштабні бойові дії після «легітимізації» псевдовиборів 2 листопада, – Ілларіонов

Екс-радник російських президентів Андрєй Ілларіонов заявив у п’ятницю, що одразу після «легітимізації» виборів у так званих «ЛНР» та «ДНР» Путін відновить масштабні бойові дії в напрямку Бердянськ-Мелітополь та з території окупованого Криму.

Політика

Фото для новини

21:36 31 жовтня 2014 р.

Путін відправив воювати в Луганськ забайкальських контрактників, – ЗМІ

Мати одного з російських військових повідомила інтернет-виданню «Забайкалье.Инфо»: «24 жовтня контрактники о 19:00 заступили в наряд, в 22:00 їх зняли з наряду і відправили на шикування, де оголосили список з декількох десятків людей, які вирушать служити в Луганськ».

Політика