28 грудня у Львові запрацює перший Зимовий парк

11:36 26 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 28 грудня о 14.00 відбудеться довгоочікуване відкриття першого львівського Зимового парку.

У прес-службі міської ради повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову», що 28 грудня о 14.00 відбудеться довгоочікуване відкриття першого львівського Зимового парку. У повідомленні також конкретизують:

«Локація розташована у Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького біля центрального входу. На гостей чекає відкриття гірок для катання на санчатах, сноутюбах, сноубордах, а також запрацює ярмарок. Відвідувачі матимуть змогу виграти цінні призи.

Від 28 грудня у Парку культури можна буде кататися на санчатах, сноутюбах, сноубордах та лижах. Працюватиме прокат деякого спорядження.

Також усі охочі навчитися кататися на лижах матимуть змогу записатися на урок до інструктора. У вихідні відвідувачі кататимуться у собачій упряжці. 

У день відкриття на гостей чекають показові виступи, різноманітні конкурси та забави, в яких розігруватимуться призи від партнерів, а також відкриття ялинки. Головний адміністратор парку Христина Пархуць розповіла також: «Дуже раді, що нарешті погода змінюється на більш зимову і ми відкриємо першу локацію активного зимового відпочинку у Львові. Зимовий парк – це близьке і доступне місце корисного проведення часу взимку».

Окрім катання відвідувачі зможуть скуштувати смачні страви та напої на ярмарку Зимового парку. Кожних вихідних гості парку матимуть змогу взяти участь у цікавих майстер-класах і конкурсах та виграти цінні призи від партнерів.

Менеджер проектів парку Оксана Наконечна повідомила також: «У Зимовому парку на відвідувачів чекає дуже гарна атмосфера. Постійно гратиме музика, на вихідних проводитимуться змагання, конкурси та забави. У парку буде цікаво і батькам з дітьми, і молоді, і старшим».

Деталі – на centralparklviv.ua та на сторінках парку у соцмережах. Контактна особа – Христина Пархуць, головний адміністратор парку, тел. 096 20 37 257».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів