Новини Львова (cтор. 7636)

Фото для новини

11:48 31 жовтня 2014 р.

Путін почне повноцінну війну 4 листопада, – екс-нардеп

Колишній народний депутат Олександр Бригинець повідомив у п’ятницю: «За моїми даними, Путін почне повноцінну війну 4 листопада, а по інформації, яку щойно подав журналіст, що працює в Донецьку, говорить про початок – 6 листопада».

Політика

Фото для новини

11:10 31 жовтня 2014 р.

У Львові судитимуть обвинуваченого в шпигунстві громадянина Росії

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласної прокуратури, нею скеровано до суду обвинувальний акт стосовно громадянина РФ, який намагався створити агентурну мережу з числа колишніх військовослужбовців з метою збору інформації, яка становить державну таємницю.

Кримінал

Фото для новини

10:05 31 жовтня 2014 р.

1 листопада у Львові – похід до Меморіалу Українських Січових Стрільців на Янівському кладовищі

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, сформована о 12.30 перед головним корпусом Національного університету імені Івана Франка колона пройде вулицями Університетською, Листопадового Чину, Огієнка й Шевченка.

Історія

Фото для новини

09:47 31 жовтня 2014 р.

Аналіз ситуації в зоні бойових дій на сході України військовим експертом Костянтином Машовцем

Аналітик Ради національної безпеки і оборони та Центру військово-політичних досліджень і спільноти «Інформаційний Спротив» повідомив у п'ятницю: «Сторони демонструють цілком зрозумілу «воєнну нервозність», звинувачуючи одна одну в підготовці «широкомасштабного наступу». У кого першого не витримають нерви – напевно, невдовзі дізнаємося...».

Політика

Фото для новини

09:05 31 жовтня 2014 р.

У прес-центрі АТО запевняють, що наші відбили атаки бойовиків і нейтралізували їхні вогневі точки (відео)

Координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у п’ятницю, що минулої доби російсько-терористичні війська більше 40 разів обстріляли позиції українських.

Політика

Фото для новини

21:48 30 жовтня 2014 р.

1 листопада розпочнеться Рік Митрополита Андрея Шептицького

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 31 жовтня о 20.00 у каплиці Митрополичих палат на площі Св. Юра відбудуться молодіжні чування, 1 листопада о 10.00 вшанування пам’яті Митрополита Андрея Шептицького продовжить Архиєрейська Божественна Літургія в Архикатедральному Соборі Святого Юра, яку очолить Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав.

Культура

Фото для новини

18:00 30 жовтня 2014 р.

1 листопада у Львові відбудеться традиційна піша хода на Янівське кладовище до меморіалу УГА

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі Національного університету імені Івана Франка, збір учасників пішої ходи на Янівське кладовище до меморіалу УГА та УСС – о 12.40 біля головного корпусу ЛНУ.

Історія