Представники України, Росії та ОБСЄ розмежовують території Донбасу буферною зоною, – РНБОУ

16:30 25 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: kommersant.ru

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у четвер, що в зоні бойових дій «проводиться спільна робота по контролю лінії розмежування».

«У зоні АТО проводиться спільна робота по контролю лінії розмежування, що дозволило значно зменшити інтенсивність обстрілів з боку бойовиків. Про це на брифінгу повідомив речник АТО Андрій Лисенко», – передає сьогодні, 25 грудня кореспондент агенції «Укрінформ». Він також дослівно цитує відповідь Андрія Лисенка на запитання журналістів:

«Дійсно є робота. Вона ведеться непублічно. Це якраз процес щодо контролю ліній розмежування. І саме робота цих наших офіцерів і представників іншої країни та ОБСЄ допомагає нам зберігати режим тиші і наближати його до ідеального показника», - сказав він, 

За словами речника ІАЦ ОНБОУ, «ця робота буде продовжуватися і посилюватися». Андрій Лисенко підкреслив при цьому: «Влада України робить все можливе, щоб бойові дії не поновлювалися і була можливість приступити до першого пункту Мінських домовленостей».

Про це повідомляється сьогодні, 25 грудня, на сайті агенції «Укрінформ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів