Терористи заявили, що домовилися про обмін полоненими за формулою «всіх на всіх»

16:15 25 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: EPA/UPG

Головні бандити в злочинних формуваннях «ЛНР» і «ДНР» стверджують, що учасники переговорів Контактної групи по Україні в Мінську досягли домовленості про обмін полоненими за формулою «всіх на всіх».

Представники терористичних угруповань на Донбасі заявляють, що єдина домовленість, якої вдалося досягти в Мінську, – це обмін полоненими. Зокрема про це, як передає російська інормагенція «РИА Новости», заявив сьогодні, 25 грудня, головний бандит у терористичному угрупованні «ЛНР» Ігор Плотницький.

Він зазначив, що на даний момент це єдина домовленість, по інших пунктах переговори тривають. Своєю чергою, головний бандит у терористичному угрупованні «ДНР» Олександр Захарченко заявив, як передає повідомляє російська інормагенція «ИТАР-ТАСС», що учасники переговорів Контактної групи по Україні в Мінську досягли домовленості про обмін полоненими за формулою «всіх на всіх».

Дослівно ж він сказав: «Мінські переговори досі тривають, про які-небудь домовленості говорити рано. Єдине, що можу сказати, це те, що прибрали останні точки недотику з приводу обміну полоненими. Буде 150 на 225, обмін «всіх на всіх». Про все інше ще домовляємося». 

Повідомляючи про це в четвер, інтернет-видання «Українська правда» також конкретизує: «Бойовики готові обміняти 150 київських силовиків на що знаходяться в руках української влади 225 бойовиків».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів