Глава МЗС Росії запевняє, що вона «не втратила Україну» й «ніколи не хотіла війни»

17:28 25 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: pikabu.ru

Міністр закордонних справ РФ Сєргєй Лавров стверджує також, що «неможливо Росії та Україні розлучитися», й що в нашій країні «ставлення до Росії буде прекрасним».

Міністр закордонних справ РФ Сєргєй Лавров не згоден з тим, що Росія «втратила» Україну. Про це він заявив сьогодні, 25 грудня, в ефірі телеканалу «Россия». Дослівно ж Лавров стверджував:

 «Я не згоден, що ми втратили Україну. Напевно, для американців цей висновок важливий для зміцнення своїх лідерських позицій у світі...

Неможливо Росії та Україні розлучитися, ми пов'язані століттями історії. Я переконаний, що цей трагічний етап в історії України буде подолано, що український народ захоче відновити згоду через єднання всіх частин України на основі компромісу і балансу інтересів... У такій Українській державі ставлення до Росії буде прекрасним», – додав чиновник.

Про це інформуєсьогодні, 25 грудня, інтернет-видання «Українська правда» з посиланням на російську агенцію «РИА Новости», яка також передає в четвер, що Лавров заявив в ефірі телеканалу «Россия» ще й таке: «Війни ми ніколи не хотіли і не хочемо, і зробимо все, щоб війни не було не тільки на наших найближчих рубежах, але і в інших частинах світу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів