На Львівщині побили й пограбували депутата міськради від «УДАРу» Анатолія Шалаєва

15:46 25 грудня 2014 р.

депутат Новороздольскої міської ради Анатолій Шалаєв

депутат Новороздольскої міської ради Анатолій Шалаєв
Фото: Львівський прес-клуб

Як повідомили в четвер у прес-службі партії «УДАР», вона вимагає знайти й покарати які, що напали на депутата Новороздольської міськради

Депутат Львівської обласної ради від партії «УДАР» Іван Горон направив звернення до начальника Львівського обласного управління ГУ МВС України у Львівській області з вимогою взяти під особистий контроль інцидент з побиттям та пограбуванням депутата Новороздольскої міської ради Анатолія Шалаєва. «Увечері, 24 грудня, у Новому Роздолі Шалаєва побили та пограбували двоє невідомих, розбивши при цьому ноутбук та відібравши кошти. Анатолій Шалаєв звернувся з офіційною заявою в Миколаївський районний відділ ГУМВС України у Львівській  області. Постраждалий припускає, що напад на нього скоєний через його депутатську та громадську діяльність. Зокрема, через активну позицію щодо тарифів на вивіз сміття та незаконної діяльності підприємства, яке займається збором і утилізацією сміття в місті Новий Роздол» , – наголосив депутат.

Відтак, «ударівець» звертається до керівника львівської міліції взяти під особистий контроль розслідування побиття та пограбування Анатолія Шалаєва. Про це повідомляє в четвер прес-служба партії «УДАР».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів