Велодоріжку на проспекті Свободи у Львові захистять від паркування автомобілів стовпцями

11:48 26 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: blog.vovando.com

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, на проспекті Свободи встановлять стовпці, які унеможливлять паркування транспортних засобів на велосипедній доріжці.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 26 грудня, «Щоденному Львову», що на проспекті Свободи встановлять стовпці, які унеможливлять паркування транспортних засобів на велосипедній доріжці. В повідомленні також зазначили:

Заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля розповів: «Плануємо закупити та встановити стовпці вже наступного року як тут, так і ще в  кількох  місцях в центральній частині міста».

Натомість заступник керівника відділу паркування ЛКП «Львівавтодор» Іван Рибак повідомив: «Після того, як на проспекті Свободи встановили делініатор, водії призвичаїлися паркувати машини на протилежному тротуарі, де прокладена велосипедна доріжка.  Щодня з центру міста ми забираємо на арешт-майданчик щонайменше  9 машин, які припарковані в невстановлених місцях. Ще 7-8 автомобілів передаємо працівникам ДАІ для складання протоколів. Робимо це в тих випадках, коли власних автомобіля приходить до того, як його машину евакуювали на арешт-майданчик».

У прес-службі міської ради також додають: «Нагадаємо, щодня, окрім вихідних, на вулицях Львова працює 3 евакуатори».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів