Новини Львова (cтор. 7632)

Фото для новини

11:10 3 листопада 2014 р.

На ультиматум терористів силовикам з 31-го блокпосту відповіли українські артилеристи (відео)

У прес-центрі АТО повідомили в понеділок: «О 7.30 терористи висунули черговий ультиматум особовому складу, який несе службу на 31-му блокпосту з вимогою залишити об’єкт, після чого здійснили п’ять мінометних пострілів по блокпосту. У відповідь наші артилерійські підрозділи виконали вогневу задачу по вогневим точкам бойовиків».

Політика

Фото для новини

10:52 3 листопада 2014 р.

У Львові й Сокалі отруїлися чадним газом шестеро людей, серед них – двоє дітей

Як повідомили в понеділок у прес-службі облдержадміністрації, дорослих жителів вулиці Айвазовського, 22/97 доставлено до реанімаційного відділення обласної клінічної лікарні, а дитину – до реанімаційного відділення обласної дитячої клінічної лікарні.

Ситуації

Фото для новини

10:28 3 листопада 2014 р.

У Львові пожежникам вдалося врятувати власника житла, а в Сокалі не встигли

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, його співробітники ліквідували займання в триповерховому будинку на вулиці Декарта.

Ситуації

Фото для новини

10:10 3 листопада 2014 р.

На Львівщині загинули внаслідок ДТП пішохід і водій

Як повідомили в понеділок у департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації, у Буську й на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Розвадів Миколаївського району сталися дорожньо-транспортні пригоди.

Ситуації

Фото для новини

09:30 3 листопада 2014 р.

На Львівщині судили шахрая, який зібрав понад тисячу гривень нібито на потреби Національної гвардії України

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, Старосамбірський районний суд визнав 29-річного чоловіка винним та засудив його до сплати штрафу.

Кримінал

Фото для новини

09:00 3 листопада 2014 р.

Російсько-терористичні війська сформували на Донбасі чотири ударні угруповання, – «ІС» (відео)

Координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив також у понеділок, що у рашистів на сході України – 110-115 танків, 250-280 бойових броньованих машин і 80-100 одиниць ствольної артилерії та установок РСЗВ.

Політика

Фото для новини

22:28 2 листопада 2014 р.

Волонтери відправили снайперам 80-ї аеромобільної бригади зі Львова намети, генератор та іншу допомогу

Активіст громадської ініціативи «Допоможи фронту» Уляна Дідич повідомила в неділю: «Хотіли докидати теплого одягу, але, на щастя, спершу подзвонили: «Ні-ні-ні, нічого не шліть, все є! В нас були волонтери з київського ліцею, затарили нас аж із надлишком!».

Ситуації

Фото для новини

19:45 2 листопада 2014 р.

Журналіст закликає львів’ян підтримати земляків із 24-ї бригади імені Данила Галицького на 31-му блокпосту

Кореспондент телеканалу «Інтер» Роман Бочкала повідомив у неділю: «Якщо для Нацгвардії волонтери сюди щось привозять, то для 24-ки – нічого. Ау, львів'яни! Потримайте земляків! Вони того варті».

Ситуації

Фото для новини

18:20 2 листопада 2014 р.

На псевдовиборах терористів «проголосувала» корова, – СБУ

Радник голови Служби безпеки України Мар'ян Лубківський повідомив: «Одна моя знайома вирішила перевірити – як працює електронна система голосування т.зв. ЦВК ДНР – проголосувала декілька днів тому віддалено. Проголосувала як... корівка Масленкова Буренка Теленковна! Система не лише прийняла її вигадані дані, але й дала можливість проголосувати».

Політика