Будинок міського голови Львова Андрія Садового вдруге цього року обстріляли з гранатомета (відео, оновлено)

00:44 27 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки партії «Об'єднання «Самопоміч» в інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомила в п’ятницю начальник відділу зв'язків обласного управління МВС Світлана Добровольська, за попередніми даними, потерпілих у результаті обстрілу з гранатомету будинка міського голови Львова Андрія Садового немає.


Відео: «Телеканал новин «24»

26 грудня, близько 20.45, у Львові невідомі обстріляли з гранатомету будинок міського голови Андрія Садового. Про це повідомила в п’ятницю начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУМВС у Львівській області Світлана Добровольська.

За її словами, на місці події працюють оперативники. Вона також додала:  «За попередніми даними, постріли були здійснені з гранатомету близько 20.45. Потерпілих немає. Правоохоронці встановлюють обставини подій».

Про це повідомив у п’ятницю кореспондент інформаційної агенції «УНН». Натомість інтернет-видання «Корреспондент.net» передає сьогодні, 26 грудня, що міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував новий напад на його будинок так: «Це вже переходить межі здорового глузду! Але якщо не розкритий попередній замах, то цього слід було очікувати».

Як повідомляв «Кореспондент.net», у ніч на 25 липня невідомі обстріляли з протитанкового гранатомета «Муха» будинок Садового. Тоді за фактом обстрілу було відкрито кримінальне провадження за статтею «теракт».

Своєю чергою, на сторінці партії «Об'єднання «Самопоміч» в інтернет-мережі «Facebook» розповіли: «Вистріл в будинок Андрія Садового був спрямований в стіну. Вибуховою хвилею та осколками вибито всі вікна на першому поверсі, пошкоджено дах. Один осколок прошив стіну і завдав руйнувань всередині будинку. На місці виявлено хвіст від снаряду РПГ-18 «Муха» 1991 року випуску. Незабаром будуть зйомки з камер відеоспостереження».

Натомість «Телевізійна служба новин» каналу «1+1» повідомила в п’ятницю:» Жертв нападу невідомих на будинок мера Андрія Садового немає. В момент атаки у споруді просто нікого не було, пояснили в міській раді Львова. За інформацією муніципалітету, керівник міста разом із родини перебуває у відпустці. Вдома його в цей час не було. Внаслідок вибуху від гранати пошкоджено двері та стіну будинку, де живе Садовий. Також у вікнах споруди повилітали шибки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів