Новини Львова (cтор. 7631)

Фото для новини

16:28 3 листопада 2014 р.

У Львові завершилися всеукраїнські змагання юних автомоделістів (відео)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці, перше місце здобула команда Сумської області, друге – Чернівецької, третє – Києва.

Спорт

Фото для новини

15:44 3 листопада 2014 р.

Правоохоронці затримали на Львівщині замовника двох убивств

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, підшукування виконавця нестандартного замовлення ініціатор злочину здійснював у всесвітній мережі Інтернет.

Кримінал

Фото для новини

15:28 3 листопада 2014 р.

Від львів’ян очікують порад щодо оптимізації транспортних потоків у місті

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «Львівавтодор» проводить опитування, результати якого допоможуть оптимізувати транспортні потоки у місті та покращити роботу громадського транспорту.

Ситуації

Фото для новини

14:50 3 листопада 2014 р.

4 листопада в Сихівському районі Львова відбудеться семінар «Як створити ОСББ у будинку»

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, семінар «Як створити ОСББ у будинку та організувати його діяльність. Що для цього потрібно знати» розпочнеться у вівторок у приміщенні залу для конференцій райадміністрації о 15.00.

Економіка

Фото для новини

14:40 3 листопада 2014 р.

Рашисти поранили зранку двох українських силовиків – в аеропорту Донецька й на 31-му блокпосту (відео)

Керівник прес-центра АТО Владислав Селезньов повідомив у понеділок, що наші військові зайняли другий поверх одного з терміналів головного летовища Донеччини.

Політика

Фото для новини

14:15 3 листопада 2014 р.

У Львові судитимуть співорганізатора підпільного грального закладу

Як повідомили в понеділок у прес-службі правоохоронної установи, нею скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно одного зі співорганізаторів підпільного грального закладу.

Кримінал

Фото для новини

14:05 3 листопада 2014 р.

Російські війська вже не маскують своє інтенсивне переміщення техніки й живої сили на Донбас, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «Упродовж доби зафіксовано проліт трьох розвідувальних Су-24 ЗС РФ над акваторією Азовського моря та над Керченською протокою, а також російського літака Іл-20 для проведення радіоелектронної розвідки над акваторією Чорного моря та поблизу острова Зміїний».

Політика

Фото для новини

13:45 3 листопада 2014 р.

6-8 листопада у Львові – форум ректорів вищих технічних навчальних закладів України й Польщі

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, майбутнє технічної освіти обговорять у Львові понад 50 ректорів України і Польщі.

Наука і техніка

Фото для новини

13:22 3 листопада 2014 р.

Волотери доставили допомогу львів’ян військовослужбовцям Протиповітряної оборони

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у понеділок: «Ми відправили бушлати, зимову форму, шапки, теплі речі, білизну, шкарпетки, продукти, солодощі й багато іншого».

Ситуації

Фото для новини

12:58 3 листопада 2014 р.

16 листопада на благодійному концерті у Львові збиратимуть кошти на необхідне бійцям на фронті

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 16 листопада о 18.00 у ресторані-пабі «The Gas Station» на вулиці Джерельній, 20 розчнеться благодійний концерт «Простягни руку воїну», на якому збиратимуть кошти для закупівлі необхідних речей для бійців АТО.

Культура

Фото для новини

12:40 3 листопада 2014 р.

У терористичному угрупованні «ДНР» заявили: «Донбас більше не є частиною України» (відео)

На псевдовиборах в окупованих бойовиками й російськими військами районах Донеччини проголосували навіть видумані виборці, зокрема – «екс-президент Буркіна-Фасо».

Політика

Фото для новини

12:25 3 листопада 2014 р.

Школярів Львівщини запрошують до участі в конкурсі «Оберіг захисника України»

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» у прес-службі ЛОДА, редакція пізнавально-розважального дитячого журналу «Професор Крейд» оголосила з 1 жовтня до 24 грудня в загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах України Всеукраїнський конкурс «Оберіг захисника України».

Політика