Новини Львова (cтор. 7629)

Фото для новини

15:54 4 листопада 2014 р.

У Львові шукають вибухівку в будівлі обласного управління Державної фіскальної служби

Як повідомили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, до громадської приймальні ГУДФС зателефонував невідомий чоловік і сказав: «Вас – заміновано».

Ситуації

Фото для новини

14:00 4 листопада 2014 р.

РНБОУ зафіксувала нарощування російської військової присутності у контрольованих бойовиками районах (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «Терористи застосовують тактику, яка поєднує психологічний тиск на українських військових через ультиматуми з вимогою залишити блокпости та масовані обстріли наших позицій реактивною, ствольною артилерією та снайперською зброєю».

Політика

Фото для новини

13:24 4 листопада 2014 р.

У жовтні на Львівщині правоохоронцям добровільно здали 283 одиниці вогнепальної зброї

Як повідомили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, громадяни принесли його співробітникам 81 одиницю зброї армійських зразків, 28 – мисливської нарізної зброї, 174 – мисливської гладкоствольної, 111 газових пістолетів і револьверів, 11 пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями, а також боєприпаси до вогнепальної зброї різних калібрів.

Ситуації

Фото для новини

13:00 4 листопада 2014 р.

6 листопада у львівській школі №51 відбудеться благодійний ярмарок випічки на підтримку військових

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, в четвер у СЗШ №51 імені Івана Франка на вулиці Скісній, 1 проведуть з 13.15 до 15.00 благодійний ярмарок випічки, а зібрані кошти будуть передані на підтримку українських військових у зоні АТО.

Політика

Фото для новини

12:12 4 листопада 2014 р.

На Львівщині розшукали неповнолітнього «мінера» школи

Як повідомили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, про «замінування» навчального закладу заявив його колишній учень, котрий уже притягувався до кримінальної відповідальності за хуліганство та крадіжку.

Кримінал

Фото для новини

11:48 4 листопада 2014 р.

«Вони не здаються», – заявив про бійців 24-ї Залізної механізованої бригади зі Львівщини бойовик (відео, оновлено)

Заступник командира терористичного бандформування «Казача гвардіїя ЛНР» повідомив у вівторок: «Пропонували їм сьогодні здатися. Вони не здаються».

Політика

Фото для новини

11:22 4 листопада 2014 р.

До Львівської міськради звернулися щодо соціальних компенсацій 1254 учасники АТО й члени їх сімей

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, зокрема 1167 сімей звернулися щодо звільнення учасників антитерористичної операції, членів їхніх сімей та членів сімей загиблих під час участі в АТО від сплати за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій.

Ситуації

Фото для новини

11:10 4 листопада 2014 р.

ЦВК опрацювала 99,93% протоколів, «Свободі» бракує 0,29%

За результатами обробки Центральною виборчою комісією України 99,93% електронних протоколів дільничних виборчих комісій на позачергових парламентських виборах, що відбулися 26 жовтня, до Верховної Ради проходять шість політсил.

Політика

Фото для новини

10:42 4 листопада 2014 р.

У Львові з 17.00 до 19.00 біля пам’ятника королю Данилу збиратимуть необхідне воїнам на передовій

Волонтери зі спільноти «Допоможи фронту» повідомляють, що у вівторок на площі Галицькій прийматимуть від небайдужих співгромадян національну символіку, ліхтарики, батарейки, свічки, шапки, светри, шарфики, термобілизну, футболки, спальники й каремати для фронтовиків.

Ситуації

Фото для новини

10:15 4 листопада 2014 р.

Бійців 24-ї бригади з Львівщини на 31-му блокпосту посилено підрозділами навколо нього, – прес-офіцер (відео)

Керівник прес-центру штабу антитерористичної операції Владислав Селезньов повідомив у вівторок: «Обстановка на 31-му і 29-му блокпостах в Луганській області залишається напруженою, але ситуація повністю під контролем сил АТО».

Політика