У найбільшому торгово-розважальному центрі Львова знову шукають вибухівку (оновлено)

10:56 29 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

На сторінці громадського руху «Варта-1» в соцмережі повідомили в понеділок, що зранку на вулиці Стрийській працювали вибухотехнічна група й всіх знову евакуювали.

На сторінці громадського руху «Варта-1» в соціальній мережі «ВКонтакте» повідомили в понеділок: «На 8:15 29.12.2014 «Ашан» на Стрийській ЗАМІНОВАНО. Отож, львів'яни, дуже просимо відкласти закупи в «Ашані». Там працюють вибухотехнічна група і всіх знову евакуювали!».

Натомість інформаційна агенція «Інтерфакс-Україна» повідомили сьогодні, 29 грудня, з посиланням на начальника відділу зв'язків з громадськістю обласного управління МВС Світлану Добровольську, що правоохоронці шукають у понеділок вибуховий пристрій в найбільшому торгово-розважальному центрі Львова «King Cross Leopolis». За її словами, невідомий зателефонував до 8:15 понеділка на номер «102» і повідомив, що в будівлі ТРЦ закладено вибухівку.

На місце події виїхали співробітники вибухотехнічної служби, опергрупа, рятувальники, медики і співробітники різних комунальних служб. В даний час проводиться огляд будівлі.

Начальника відділу зв'язків з громадськістю обласного управління МВС зазначила, що встановлений чоловік, який повідомив про вибуховий пристрій. Світлана Добровольська повідомила також: «Встановлено, що в міліцію подзвонив 27-річний чоловік. Зараз його доставляють у райвідділ, щоб встановити, звідки він отримав інформацію про вибуховий пристрій».

За її словами, 28 грудня невідомий також повідомив про вибуховий пристрій у будівлі цього ж торгово-розважального центру, але це повідомлення виявилося неправдивим».

Про це повідомляється в понеділок на сайті інформаційної агенції «Інтерфакс-Україна».

Як інформував «Щоденний Львів», начальник відділу звя'зків з громадськістю обласного управління МВС Світлана Добровольська повідомила в неділю, що повідомлення про замінування у Львові приміщень торгового-розважально центру не підтвердилося, натомість у понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС запевнили, що «працівники міліції встановили особу аноніма, котрий повідомив про замінування розважального комплексу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів