Уночі позиції наших військ на Донбасі обстріляли вісім разів (відео)

09:30 29 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

Як повідомив у понеділок речник штабу АТО Леонід Матюхін, в районі Первомайська відбулося бойове зіткнення між бойовиками та українськими військовими.


Відео: «Espreso.tv»

На відміну від попередніх днів ця ніч в зоні АТО минула неспокійно. Терористи вісім разів обстрілювали позиції українських військових Про це в ефірі Еспресо.TV розповів речник штабу АТО Леонід Матюхін.

За його словами, обстріли здійснювалися зі стрілецької зброї, мінометів та артилерії. Крім того, в районі Первомайська (місто обласного значення на Луганщині. – «ЩЛ») відбулося бойове зіткнення між бойовиками та українськими військовими.

Упродовж ночі терористи обстріляли з мінометів Піски (селище в Ясинуватському районі Донеччини. – «ЩЛ») та двічі Гранітне (на Донеччині – два села з такою назвою -  у Володарському й Тельманівському районах. – «ЩЛ»). Зі стрілецької зброї також обстріляли новий термінал Донецького аеропорту та населений пункт Петровське (місто районного значення на Луганщині. – «ЩЛ»).

Тричі за ніч проти українських військовослужбовців було застосовано артилерію. З артилерійських систем бойовики обстріляли Новотроїцьке (на Донеччині таку назву мають селище міського типу Волноваського району й село – Красноармійського. – «ЩЛ») та двічі Піски (селище в Ясинуватському районі Донеччини. – «ЩЛ»).

Знову активізувалися і безпілотники противника. Їх було помічено в районі населених пунктів Новоселівка (на Донеччині таку назву мають селище міського типу  Краснолиманського району й села в Артемівському, Старобешівському, Тельманівському та Ясинуватсьому, а також підпорядковані Єнакіївській і Макіївській міськраді, а на Луганщині – в Перевальському, Слов'яносербському й Старобільський районах. – «ЩЛ»), Талаківка, Сартана (обидва - селища міського типу, підпорядковані Іллічівській райраді міста Маріуполь. – «ЩЛ») та Гнутове (село такого ж підпорядкування. – «ЩЛ»).

Матюхін також відзначив, що українські військові практично щодня поставляють гуманітарну допомогу в населені пункти в зоні АТО». Про це повідомляється в понеділок на сайті телеканалу «Espreso.tv».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів