Виконавчий комітет ЛМР затвердив міський бюджет Львова на перший квартал 2015 року

13:48 29 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.com

Директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук запевнив у понеділок: «Найголовніше, що ми до нового року виплатили зарплати бюджетникам, а це 35 тисяч працюючих».

У прес-службі міської ради повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що , сьогодні, 29 грудня, виконавчий комітет ЛМР затвердив обсяги фінансування з міського бюджету Львова на І-й квартал 2015 року. У повідомленні також конкретизують:

«Відтак, видатки міського бюджету Львова в першому кварталі 2015 року здійснюватимуться згідно з бюджетом 2014 року. Директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук розповів також:

«Було прийнято рішення відповідно до Бюджетного кодексу України. Якщо бюджет не прийнятий до нового року, то ми на виконкомі прийняли рішення, відповідно до якого місто буде функціонувати, буде фінансування до прийняття бюджету по 1/12, як минулого року. Все будемо фінансувати, що передбачено.

Найголовніше, що ми до нового року виплатили зарплати бюджетникам, а це 35 тисяч працюючих. Незважаючи на те, що державний бюджет прийняли сьогодні вночі, депутати все ж не зберуться за ці три дні, бо це великий обсяг роботи».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів