Про «замінування» супермаркету «Ашан» дезінформував 27-річний львів’янин

10:25 29 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, «працівники міліції встановили особу аноніма, котрий повідомив про замінування розважального комплексу».

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС інформують сьогодні, 29 грудня, в повідомленні «Правоохоронці Львівщини викрили чоловіка, котрий повідомив про замінування «Ашану»:

«У Львові, 29 грудня, о 8:15 на оперативний номер «102» зателефонував чоловік, котрий не представився та повідомив, що заміновано «Ашан». На місце події негайно виїхали представники слідчо-оперативної групи міліції, кінолог, вибухотехніки та експерти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУМВС України у Львівській області, а також представники інших служб, які задіюються у даних випадках.

«На даний час, працівники міліції встановили особу аноніма, котрий повідомив про замінування розважального комплексу. Ним виявився 27-річний львів’янин. Наразі проводяться усі необхідні слідчі заходи», – розповів заступник начальника ГУМВС України у Львівській області – начальник кримінальної міліції полковник міліції Руслан Домніцак. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів