Новини Львова (cтор. 7630)

Фото для новини

09:15 4 листопада 2014 р.

На Донбасі – переодягнені в місцеве «ополчення» російські війська з нашивками «ДНР», – «ІС» (відео)

Координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив також у вівторок, що в Макіївці озброєння й військову техніка, які прибувають з Росії, перефарбовуються під військову техніку Збройних сил України – в зелений матовий колір, з нанесенням двох паралельних білих смуг.

Політика

Фото для новини

22:50 3 листопада 2014 р.

Російські війська «завозять відповідні матеріально-технічні засоби на територію України», – прес-офіцер

Керівник прес-центру антитерористичної операції Владислав Селезньов повідомив у понеділок: «На території Донецької і Луганської областей, які зараз тимчасово знаходяться під контролем у бойовиків, є певні військові формування ЗС РФ, в тому числі і підрозділи логістики, які завозять відповідні матеріально-технічні засоби на територію України».

Політика

Фото для новини

21:00 3 листопада 2014 р.

На 31-му блокпосту потребує негайного підкріплення підрозділ 24-ї механізованої бригади з Львівщини

Представник НГУ заявив у понеділок сайту «Іnformator.lg.ua», що бійці на 31-му можуть не вистояти цю ніч без підкріплення, а журналіст Роман Бочкала повідомив: «Нацгвардія вивела з 31-го свій особовий склад на броньованих КрАЗ. Залишилася тільки 24-та бригада».

Ситуації

Фото для новини

20:35 3 листопада 2014 р.

Завтра Президент запропонує РНБОУ скасувати закон про особливий статус окупованих районів Донбасу (відео)

Петро Порошенко заявив у понеділок: «Ми продемонстрували мешканцям Донецької і Луганської областей і зовнішньому світові щире прагнення Києва до політичного врегулювання. Таку можливість бойовики відкинули».

Політика

Фото для новини

19:42 3 листопада 2014 р.

Президент України затвердив статут і малюнок ордена Героїв Небесної Сотні (відео)

Як повідомляється в указі Глави держави, нагороду «встановлено для відзначення осіб за громадянську мужність, патріотизм, відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, активну благодійну, гуманістичну, громадську діяльність в Україні, самовіддане служіння Українському народу, виявлені під час Революції гідності (листопад 2013 р. – лютий 2014 р.), інших подій, пов'язаних із захистом незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України».

Політика

Фото для новини

19:00 3 листопада 2014 р.

Суд покарав вболівальника за фаєр на «Арені Львів» штрафом у сумі 595 гривень

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, притягнуто до відповідальності футбольного вболівальника, котрий палив фаєр на під час матчу групового етапу Ліги Чемпіонів між командами «Шахтар» (Донецьк) – «Порту».

Спорт

Фото для новини

18:50 3 листопада 2014 р.

У Пустомитівському районі загинула пішохід-львів’янка, в Буську – його 71-річний житель

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління ДАІ, водії автобуса й легковика таранили людей, відповідно, на перехресті й нерегульованому пішохідному переході.

Ситуації

Фото для новини

17:52 3 листопада 2014 р.

У Донецьку бойовики з автоматами перевіряли «правильність» голосування на псевдовиборах (відео)

В інтернет-мережі з'явилося відео, на якому на одній з виборчих дільниць Донецька озброєний бойовик перевіряє «правильність» заповнення бюлетеня у кожного виборця перед тим, як той опустить його в урну для голосування.

Політика